🍇 Rèmole Bianco Toscana IGT fra Frescobaldi forfører med sin elegante, tørre struktur og fine balance
🍽️ Den harmonerer perfekt med porresuppe, spaghetti med yoghurt-mynte-pesto og pasta med svinekødboller
🌍 Denne tiltalende hvidvin forener druesorterne Trebbiano og Vermentino fra den kendte vinregion Toscana
Rèmole Bianco Toscana IGT - Frescobaldi
emballage!
Mere information om Rèmole Bianco Toscana IGT - Frescobaldi
Rèmole Bianco Toscana fra vinregionen Toscana præsenterer sig i en strålende, skinnende lysegul farve i glasset. Næsen på denne hvidvin fra Toscana forfører med noter af physalis, æble, guava og gallia melon. Hvis vi fortsætter med at udforske aromaerne, finder vi den groveste hasselnød, valnød og hel nøddechokolade.
Denne italienske vin imponerer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med 3,3 gram restsukker. Det er en rigtig kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så glæder denne italienske vin naturligvis med den fineste balance på trods af sin tørhed. Smag kræver ikke nødvendigvis meget restsukker. På tungen er denne letbenede hvidvin kendetegnet ved en utrolig let tekstur. Takket være den livlige frugtsyre er Rèmole Bianco Toscana vidunderlig frisk og livlig i munden. I eftersmagen er denne ungdommelige hvidvin fra det toskanske vindistrikt endelig en fornøjelse med god længde. Igen er der antydninger af hvide ribs og papaya.
Vinifikation af Frescobaldi Rèmole Bianco Toscana
Den elegante Rèmole Bianco Toscana fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Trebbiano og Vermentino. Efter høsten transporteres druerne til vingården så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Rèmole Bianco Toscana fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Spiseanbefaling til Rèmole Bianco Toscana fra Frescobaldi
Drik gerne denne veganske hvidvin fra Italien godt afkølet ved 8-10°C til porresuppe, spaghetti med yoghurt-mynte-pesto eller pasta med pølsehorn.