- Denne førsteklasses mousserende vin passer til frugtig endivesalat eller aspargelsalat med quinoa
- Dens oprindelse fra Venetien gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra et koldt klima-dyrkningsområde
- En ideel mousserende vin, førsteklasses som en velsmagende aperitif
Raboso Rosato Redentor - Tessère
emballage!
Mere information om Raboso Rosato Redentor - Tessère
Raboso Rosato Redentor fra Tessère fra Veneto viser en lys, hindbærrød farve i det hvirvlede glas. Boblerne i denne mousserende vin skinner i glasset. Den første næse af Raboso Rosato Redentor afslører noter af citroner og granatæbler. De frugtagtige aspekter i bouqueten får følgeskab af lime og peber.
På tungen er denne afbalancerede mousserende vin kendetegnet ved en utrolig let, cremet og sprød tekstur. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vindistriktet Veneto imponerer til sidst med en smuk efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske hints fra den lerdominerede jordbund.
Vinifikation af Raboso Rosato Redentor fra Tessère
Den afbalancerede Raboso Rosato Redentor fra Italien er en enkeltdruevin, økologisk produceret af druesorten Raboso. I Veneto vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på lerjord. Efter høsten bringes druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Nu følger gæringen af basisvinene.
Serveringsforslag til Tessère Raboso Rosato Redentor
Denne italienske vin nydes bedst meget afkølet ved 5 - 7 °C. Den er perfekt som ledsager til omelet med laks og fennikel, frugtagtig endiviesalat eller wokstegte grøntsager med fisk.
- Flere produkter fra Tessère