🍷 Montebello IGT fra Badia a Coltibuono forfører med sin elegante lagring i egetræsfade og strålende rubinrød farve
🍽️ Denne italienske rødvin harmonerer fremragende med Boeuf Bourguignon eller lammestuvning med tørrede figner
🌍 De omhyggeligt udvalgte druer stammer fra den anerkendte vinregion Toscana og forener de bedste druesorter som Sangiovese og Colorino
emballage!
Mere information om Montebello IGT - Badia a Coltibuono
Den fadlagrede Montebello fra vindistriktet Toscana er lysende rubinrød i glasset. Denne italienske rødvin har også en granatrød farve. Hvis man slynger glasset, kan man fornemme en førsteklasses balance i denne rødvin, da den hverken er vandig, sirupsagtig eller likøragtig på glasvæggene. Den første duft af Montebello afslører noter af blåbær, solbær og brombær. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
I smagen åbner Montebello fra Badia a Coltibuono vidunderligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. I eftersmagen begejstrer denne lagringsdygtige rødvin fra det toskanske vindistrikt med sin smukke længde. Igen er der antydninger af morbær og solbær.
Vinifikation af Montebello fra Badia a Coltibuono
Grundlaget for den afbalancerede Montebello fra Toscana er druer fra druesorterne Colorino, Malvasia Nera og Sangiovese. Montebello er en vin fra den gamle verden i ordets bedste betydning, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen med vine fra den gamle verden. Efter høsten bliver druerne hurtigt transporteret til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af flere måneders lagring på egetræsfade.
Madsanbefalinger til Badia a Coltibuono Montebello
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til boeuf bourguignon, gåsebryst med ingefærrødkål og merian eller lammeragout med kikærter og tørrede figner.
- Flere produkter fra Badia a Coltibuono