- Denne karakterstærke rødvin supplerer fremragende retter som lammeragout med kikærter og tørrede figner eller kalvestege med bønner og tomater
- Modningen i rustfrit ståltank gør denne italienske rødvin særligt silkeblød
- Denne italienske rødvin er perfekt egnet
emballage!
Mere information om Le More Barbera D’Asti - Cascina Gilli
Le More Barbera D'Asti fra vinregionen Piemonte afslører en tæt rubinrød farve i glasset. Denne italienske vin på en enkelt druesort viser vidunderligt komplekse noter af brombær i glasset. Der er også antydninger af andre frugter.
Cascina Gilli Le More Barbera D'Asti præsenterer sig vidunderligt tør for vinentusiasten. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man ellers kunne forvente af en vin. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en enormt kødfuld og fløjlsblød tekstur. Eftersmagen på denne rødvin fra vinregionen Piemonte imponerer til sidst med en smuk efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den lerdominerede jordbund.
Vinifikation af Le More Barbera D'Asti fra Cascina Gilli
Grundlaget for den kraftfulde Le More Barbera D'Asti fra Italien er druer fra druesorten Barbera. Druerne vokser under optimale forhold i Piemonte. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i lerjorden. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Derefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Serveringsforslag til Cascina Gilli Le More Barbera D'Asti
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsagervin. Den er perfekt som tilbehør til kalveskank med bønner og tomater, grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller eller andebryst med sukkerærter
.- Flere produkter fra Cascina Gilli