🍇 Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana IGT fra Tenuta di Biserno fascinerer med sin silkebløde og smidige karakter samt imponerende kompleksitet
🍽️ Nyd denne perfekte følgesvend til braiseret kylling i rødvin eller gåsebryst med ingefær-rødkål
🌍 Denne eksklusive italienske rødvin forener druer fra Cabernet Franc, Merlot og andre sorter fra det maleriske Toscana
emballage!
Mere information om Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana IGT - Tenuta di Biserno
Den fadlagrede Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana fra vindistriktet Toscana præsenterer sig i glasset med en tæt lilla, rubinrød farve. Efter den første slynge afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i blyindfattede ruder i kanten af glasset. Den første næse af Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana afslører nuancer af morbær, blommer og solbær. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
Tenuta di Biserno Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana er vidunderligt tør. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, men rund og blød. Denne silkebløde, smeltende, tætte og kødfulde rødvin er fyldig og har mange lag i munden. Med sin nærværende frugtsyre er Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana imponerende frisk og livlig på tungen. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Toscana, eller mere præcist fra Toscana IGT, er i sidste ende dejlig med en bemærkelsesværdig eftersmag. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den sand- og lerdominerede jordbund.
Vinifikation af Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana fra Tenuta di Biserno
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana-cuvée fra Tenuta di Biserno er Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Syrah-druer. I Toscana vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på jordbund af ler, sand, løss, ler og mergel. Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana er også tydeligt præget af klimaet og Toscana IGT-dyrkningsstilen. Denne italienske vin kan beskrives som en vin fra den gamle verden i ordets bedste forstand, og den er ekstraordinært imponerende. Modningen af druerne til denne vin lavet på Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Syrah påvirkes i høj grad af klimaet i det område, hvor vinen dyrkes. I Toscana trives druerne i et varmt klima, hvilket bl.a. afspejles i særligt velmodne druer og en ret høj mostvægt. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana udelukkende ved håndkraft uden hjælp af grove og mindre selektive maskiner. Efter høsten transporteres druerne til vineriet så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Madsanbefaling til Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso Toscana fra Tenuta di Biserno
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til braiseret kylling i rødvin, rødløg fyldt med couscous og abrikoser eller gåsebryst med ingefær-rødkål og merian.