🍷 Dagromis di Gaja Barolo DOCG 1,5 l Magnum begejstrer med sin eksklusive, fløjlsbløde tekstur og en elegant vinificering, der fremhæver karakteren af Nebbiolo perfekt
🍽️ Nyd denne rødvin ideelt til kikærte-curry, krydrede forårsruller eller fyldig græskar-gratin for en uforglemmelig smagsoplevelse
🇮🇹 Fremstillet af det anerkendte vingård Gaja, afspejler denne Barolo den unikke oprindelse fra Piemonte med sine karakteristiske lerjord
emballage!
Mere information om Dagromis di Gaja Barolo DOCG 1,5 l Magnum - Gaja
Dagromis di Gaja Barolo 1,5 liter magnum fra vindistriktet Piemonte afslører sig i glasset i en tæt rubinrød farve. Denne italienske rødvin viser også en overgang til granatrød. Når man slynger vinglasset, afslører denne rødvin en høj grad af tæthed og rigdom, som kan ses i de farvede glasvinduer i kanten af glasset. Bouqueten på denne rødvin fra Piemonte imponerer med aromaer af solbær, blåbær, moreller og brombær. Sporer vi aromaerne yderligere, tilføjes enebær, grøn peber og middelhavsurter.
På ganen åbner Dagromis di Gaja Barolo 1,5 l Magnum fra Gaja vidunderligt tør, grippy og aromatisk. Teksturen i denne kraftfulde rødvin er vidunderligt fløjlsagtig på ganen. Eftersmagen på denne rødvin fra vinområdet Piemonte, eller mere præcist fra Barolo DOCG, er i sidste ende vidunderlig med sin usædvanlige vedholdenhed. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den ler- og kalkstensdominerede jordbund.
Vinifikation af Gaja Dagromis di Gaja Barolo 1,5 liter magnum
Grundlaget for den kraftfulde Dagromis di Gaja Barolo 1,5 liter magnum fra Piemonte er druer fra Nebbiolo-druesorten. I Piemonte vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på ler- og kalkstensjord. Dagromis di Gaja Barolo 1,5 liter magnum er naturligvis også bestemt af klimaet og Barolo DOCG-dyrkningsstilen. Denne italienske vin kan bogstaveligt talt beskrives som en vin fra den gamle verden, som præsenterer sig på en ekstraordinær imponerende måde. Efter druehøsten transporteres druerne så hurtigt som muligt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af lagring.
Madsanbefalinger til Dagromis di Gaja Barolo 1,5 liter magnum fra Gaja
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den passer perfekt til kikærter i karry, forårsruller fyldt med hakket kød eller græskargryde
.- Flere produkter fra Angelo Gaja