🍷 Nyd den fyldige karakter af Appassimento Rosso Puglia IGT, der opnår sin fascinerende kompleksitet gennem 12 måneders modning på egetræsfade
🍽️ Perfekt til gåsebryst med ingefær-rødkål eller braiseret kylling i rødvin, tilbyder denne rødvin en uforlignelig smagsoplevelse
🌿 Cuvée'en bestående af Merlot, Nero di Troia og Primitivo fra Terre di Campo Sasso indkapsler den essensielle elegance af den apuliske vintradition
emballage!
Mere information om Appassimento Rosso Puglia IGT - Terre di Campo Sasso
Appassimento Rosso Puglia fra Terre di Campo Sasso fra Apulien præsenterer en tæt, rubinrød farve i vinglasset. I glasset byder denne rødvin fra Terre di Campo Sasso på aromaer af brombær, morbær, moreller, sorte kirsebær og Mon Cheri-kirsebær, suppleret af egetræ, cigarkasse og ristet barrique. Appassimento Rosso Puglia kan beskrives som usædvanlig frugtig og fløjlsagtig, da den er vinificeret med en vidunderlig sød smagsprofil. På tungen er denne kraftige rødvin kendetegnet ved en utrolig kraftfuld tekstur. Takket være den livlige frugtsyre er Appassimento Rosso Puglia vidunderligt frisk og livlig i munden. Denne ungdommelige vin fra vindistriktet Apulien har en dejlig længde i eftersmagen. Der er igen antydninger af brombær og blåbær.
Vinifikation af Terre di Campo Sasso Appassimento Rosso Puglia
Den kraftfulde Appassimento Rosso Puglia fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Merlot, Nero di Troia og Primitivo. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Vinificeringen efterfølges af 12 måneders modning på egetræsfade. Modningen på fade efterfølges af en lang lagringsperiode på flaske, som gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Madsanbefalinger til Terre di Campo Sasso Appassimento Rosso Puglia
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C. Den passer perfekt til gåsebryst med ingefær-rødkål og merian, ossobuco eller braiseret kylling i rødvin.