🍷 Amarone Della Valpolicella DOCG fra Fasoli Gino begejstrer med sin elegante og tørre karakter samt en fløjlsagtig tekstur
🍽️ Nyd denne komplekse rødvin bedst med kikærte-curry eller en fyldig grøntsagsgryde med pesto
🌿 Fremstillet af udvalgte Corvina, Corvinone og Rondinella druer, tilbyder denne vin en uforglemmelig smagsoplevelse fra den fortryllende region Venetien
emballage!
Mere information om Amarone Della Valpolicella DOCG - Fasoli Gino
Den fadlagrede Amarone Della Valpolicella fra vindistriktet Veneto præsenterer sig i en tæt rubinrød farve i glasset. Med en lille svirp afslører rødvinsglasset en charmerende granatrød farve i kanterne. Efter den første slyngning afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i de klare blyindfattede ruder i kanten af glasset. Denne italienske cuvée smigrer glasset med vidunderligt udtryksfulde noter af blommemarmelade, surkirsebær, sultanas og svesker. Der er også antydninger af andre frugter.
Fasoli Gino Amarone Della Valpolicella imponerer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med kun 2,1 gram restsukker. Som man kan forvente af en vin i topsegmentet, er denne italiener naturligvis i fin balance på trods af sin tørhed. Smag har ikke nødvendigvis brug for meget sukker. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsblød tekstur. Takket være den vitale frugtsyre er Amarone Della Valpolicella vidunderligt frisk og livlig i munden. Eftersmagen på denne vellagrede rødvin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt fra Valpolicella DOC, er i sidste ende en fornøjelse med en bemærkelsesværdig finish.
Vinifikation af Amarone Della Valpolicella fra Fasoli Gino
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde Amarone Della Valpolicella-cuvée fra Fasoli Gino er Corvina-, Corvinone- og Rondinella-druer. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres den økologisk producerede Amarone Della Valpolicella et par måneder på egetræsfade.
Madsanbefalinger til Fasoli Gino Amarone Della Valpolicella
Nyd gerne denne økologiske rødvin fra Italien ved en temperatur på 15 - 18°C til kikærter i karry, grøntsagsgryde med pesto eller pasta med pølsehorn.
- Flere produkter fra Fasoli Gino