- Denne karakterstærke hvidvin passer til stegt ørred med ingefær-og-pære eller aspargelsalat med quinoa
- Dens oprindelse fra Lombardiet gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra et koldklima-områd
- Denne italienske hvidvin er fremragende som en elegant sommervin
Riesling Renano Campo Dottore Oltrepo' Pavese - Mon Carul
emballage!
Mere information om Riesling Renano Campo Dottore Oltrepo' Pavese - Mon Carul
Riesling Renano Campo Dottore Oltrepo' Pavese fra Mon Carul fra Lombardiet viser en lys, lysegul farve i glasset. I glasset byder denne hvidvin fra Mon Carul på aromaer af ferskner, suppleret med andre frugtagtige nuancer. Mon Carul Riesling Renano Campo Dottore Oltrepo' Pavese smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Smag kræver ikke nødvendigvis restsukker. På tungen er denne velafbalancerede hvidvin præget af en utrolig sprød og let tekstur. Eftersmagen på denne hvidvin fra vinregionen Lombardiet er betagende med en smuk eftersmag. Eftersmagen ledsages også af mineralske facetter fra den kalkstensdominerede jordbund.
Vinifikation af Mon Carul Riesling Renano Campo Dottore Oltrepo' Pavese
Denne afbalancerede hvidvin fra Italien er økologisk vinificeret på Riesling-druen. I Lombardiet vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på kalkstensjord. Efter høsten når druerne så hurtigt som muligt frem til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefaling af Riesling Renano Campo Dottore Oltrepo' Pavese fra Mon Carul
Denne italienske hvidvin nydes bedst godt afkølet ved 8-10 °C. Den er perfekt som ledsager til en række forskellige retter. Den er perfekt som ledsager til spaghetti med kapers og tomatsauce, stegt ørred med ingefærpære eller græskargryde
.- Flere produkter fra Mon Carul