🍷 Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera fra Plantamura begeistrer med sin fløjlslignende tekstur og en elegant tørhed
🍽️ Ideel til kraftige retter som Boeuf Bourguignon eller en raffineret porre-ret
🌍 Fra den anerkendte vinregion Apulien, helt reinsorteret og vegansk vinificeret af den ædle Primitivo drue
Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera - Plantamura
emballage!
Mere information om Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera - Plantamura
Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera fra Plantamura i Apulien afslører en tæt, rubinrød farve i glasset. I glasset afslører denne rødvin fra Plantamura aromaer af morbær, brombær, solbær og blåbær, suppleret med andre frugtagtige nuancer. Vinen imponerer med sin elegante, tørre smag. Den er aftappet med 3,5 gram restsukker. Som man kan forvente af en vin af højeste kvalitet, er denne italiener naturligvis i fin balance på trods af sin tørhed. Smag kræver ikke nødvendigvis meget restsukker. Teksturen i denne kraftige rødvin er vidunderligt fløjlsagtig i munden. Takket være den livlige frugtsyre er Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera vidunderligt frisk og livlig på tungen. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Apulien, nærmere bestemt fra Gioia del Colle DOC, er dejlig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Plantamura Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera
Den kraftfulde Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera fra Italien er en enkeltdruevin, vegansk vinificeret af Primitivo-druesorten. Efter at være blevet høstet i hånden, bliver druerne straks bragt til vingården. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af flere måneders lagring på egetræsfade. Når vinen er færdig, harmoniseres Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera omhyggeligt.
Madsanbefalinger til Primitivo Gioia Del Colle Doc Nera fra Plantamura
Denne italienske vin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den passer perfekt til porresuppe, spaghetti med kapers og tomatsauce eller boeuf bourguignon
.- Flere produkter fra Plantamura