- Denne rødvin lavet på Sangiovese, Barbera, Marzemino og Vernatsch druer komplementerer fremragende retter som lammegryde med kikærter og tørrede figner eller kalvesteak med bønner og tomater
- Modningen i store fade gør denne italienske rødvin særligt silkeagtig
- En kraftfuld rødvin, perfekt til at lave mad med venner
Gobbio Botticino DOC - Noventa
emballage!
Mere information om Gobbio Botticino DOC - Noventa
Den fadlagrede Gobbio Botticino fra vindistriktet Lombardiet har en tæt rubinrød farve i glasset. Hældt i et rødvinsglas viser denne rødvin fra Italien vidunderligt fornemme aromaer af hindbær og jordbær, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer bidraget af fadlagringen.
På ganen starter Gobbio Botticino fra Noventa behageligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. I munden har denne kraftige rødvin en vidunderlig silkeagtig tekstur. Eftersmagen af denne vin fra vinregionen Lombardiet er meget lang. Igen er der antydninger af hindbær og jordbær. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den kalkstensdominerede jord med.
Vinification of the Gobbio Botticino by Noventa
Denne kraftige rødvin fra Italien er økologisk vinificeret af druesorterne Sangiovese, Barbera, Marzemino og Vernatsch. Druerne vokser under optimale forhold i Lombardiet. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i kalkstensjorden. På det tidspunkt, hvor druerne til Gobbio Botticino er optimalt modne, høstes de udelukkende med håndkraft uden hjælp fra skrappe og mindre selektive druehøstere. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og forsigtigt delt op. Gæringen foregår derefter i store træhuse ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres den kraftfulde Gobbio Botticino i yderligere 24 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Noventa Gobbio Botticino
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en tempereret temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til andebryst med sukkerærter, osso buco eller kalvespidsbryst med bønner og tomater
.- Flere produkter fra Noventa