🍇 Rosso Marche IGT fra Moncaro imponerer med sin rubinrøde farve og den seneagtige tekstur
🍽️ Nyd denne eksklusive rødvin perfekt til fyldte peberfrugter eller krydret lammeragout
🍷 Fremstillet af ædle druesorter Montepulciano og Sangiovese, afspejler denne økologiske vin mangfoldigheden af mærkerne
emballage!
Mere information om Rosso Marche IGT - Moncaro
I glasset har den økologisk producerede Rosso Marche fra Moncaro en lys rubinrød farve. Rosso Marches første næse præsenterer nuancer af solbær og brombær. De frugtagtige noter i bouqueten får følgeskab af chokolade.
I munden starter Rosso Marche fra Moncaro vidunderligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. På tungen er denne afbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig silkeagtig tekstur. Takket være den vitale frugtsyre er Rosso Marche vidunderligt frisk og livlig i munden. Eftersmagen af denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Marche imponerer med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Rosso Marche fra Moncaro
Denne afbalancerede rødvin fra Italien er produceret økologisk af druesorterne Montepulciano og Sangiovese. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vingården. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Rosso Marche fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madsanbefalinger til Rosso Marche fra Moncaro
Denne økologiske rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til fyldte peberfrugter, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller lammeragout med kikærter og tørrede figner.