🍷 Notte di Galileo Rosso Riserva imponerer med sin elegante tæthed og den harmoniske udvikling i rustfrie ståltanke og små træfade
🍴 Denne rødvin passer fremragende til stegt kalvelivret med æbler og løg samt bagte fetaost-pakker
🌍 Oprindeligt fra de vulkanske jorde i Colli Euganei i Veneto stammer denne eksklusive cuvée fra Cabernet Sauvignon og Merlot fra Cantina Colli Euganei
emballage!
Mere information om Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei DOCG - Cantina Colli Euganei
Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei fra Cantina Colli Euganei i Veneto afslører en tæt, purpurrød farve, når den hvirvles rundt i glasset. Den første duft af Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei præsenterer noter af brombær. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring som chokolade, vanilje og eukalyptus.
På tungen starter Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei fra Cantina Colli Euganei vidunderligt tør, grippy og aromatisk. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt tekstur. Eftersmagen på denne vellagrede rødvin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt Colli Euganei DOC, er overbevisende med en bemærkelsesværdig eftersmag. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra jordbunden, der domineres af vulkansk sten og kalksten.
Vinifikation af Cantina Colli Euganei Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei
Den kraftfulde Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei fra Italien er en cuvée vinificeret af druesorterne Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på kalksten og vulkansk klippejord i Veneto. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei fortsætte med at harmonisere på det fine gær i 18 måneder.
Fordringsforslag til Cantina Colli Euganei Notte di Galileo Rosso Riserva Colli Euganei
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til bagte fåreostpakker, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller citron-chilikylling med bulgur.