- Dieser erstklassige Rotwein harmoniert ausgezeichnet mit Kohl-Rouladen oder Kabeljau mit Gurken-Senf-Gemüse
- Der Ausbau im Barrique macht diesen italienischen Rotwein besonders seidig
- Dieser italienische Rotwein eignet sich perfekt als stimmiges Geschenk für gute Freunde oder als Kundengeschenk
emballage!
Mere information om Mormoreto Toscana IGT - Castello Nipozzano
I glasset har Mormoreto Toscana fra Castello di Nipozzano en tæt rubinrød farve. Når man slynger glasset, afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, som kan ses i de farvede glasvinduer i kanten af glasset. I næsen afslører denne Castello di Nipozzano-rødvin alle former for lavendel, violer, liljer, blåbær og solbær. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen i små træfade yderligere aromaer som peberkagekrydderi, kanel og orientalske krydderier.
Castello di Nipozzano Mormoreto Toscana er vidunderligt tør for vindrikkere. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, som det er passende for en vin med dette ry. Teksturen i denne kraftfulde rødvin er vidunderligt fløjlsagtig på ganen. I eftersmagen imponerer denne meget lagringsdygtige vin fra vindistriktet Toscana endelig med sin betydelige længde. Der er igen antydninger af viol og lilje. Mineralske noter fra den mergel- og kalkstensdominerede jordbund bidrager til afslutningen.
Vinifikation af Castello di Nipozzano Mormoreto Toscana
Denne kraftfulde Mormoreto Toscana fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Sangiovese. Druerne vokser under optimale forhold i Toscana. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af sand, kalksten, ler og mergel. Naturligvis er Mormoreto Toscana også bestemt af klimatiske og stilistiske faktorer Toscana IGT. Denne italiener kan beskrives som en vin fra den gamle verden i ordets bedste forstand, og den præsenterer sig på en usædvanlig imponerende måde. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Mormoreto Toscana udelukkende med håndkraft uden hjælp fra grove og mindre selektive maskiner. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring modnes Mormoreto Toscana i 30 måneder på egetræsfade. Modningen på egetræsfade efterfølges af en lang lagring på flaske, som gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Anbefaling af Mormoreto Toscana fra Castello di Nipozzano
Drik gerne denne rødvin fra Italien ved en temperatur på 15-18°C til porresuppe, kålroulader eller pasta med pølsehorn.
Drik gerne denne rødvin fra Italien ved en temperatur på 15-18°C til porresuppe, kålroulader eller pasta med pølsehorn.
- Flere produkter fra Castello Nipozzano - Frescobaldi