🍷 Matero fra Cantina Gentili imponerer med sin silkeagtige tekstur og den fremragende balance mellem frugtagtighed og friskhed
🍽️ Kombiner denne rødvin ideelt med fyldte peberfrugter og kikærtesuppe for uforglemmelige nydelsesøjeblikke
🌿 Fremstillet af håndplukkede Merlot- og Sangiovese-druer fra den maleriske Toscana, forener denne vin Italiens sjæl i hver flaske
emballage!
Mere information om Matero - Cantina Gentili
I glasset afslører Matero fra Cantina Gentili en lys rubinrød farve. Duften af denne rødvin fra Toscana er fængslende med noter af blåbær, blomme, damson og brombær. Hvis vi udforsker aromaerne yderligere, tilføjes sort te, enebær og løvstikke.
Cantina Gentili Matero er vidunderligt tør for vinkendere. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, men rund og blød. På ganen er denne afbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig silkeagtig tekstur. Takket være den livlige frugtsyre er Matero fantastisk frisk og livlig i munden. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige vin fra vindistriktet Toscana endelig med sin bemærkelsesværdige længde. Igen er der antydninger af solbær og blomme.
Vinifikation af Cantina Gentili Matero
Grundlaget for den førsteklasses og vidunderligt afbalancerede Matero-cuvée fra Cantina Gentili er Merlot- og Sangiovese-druer. Druerne til denne rødvin fra Italien høstes udelukkende i hånden, når den optimale modenhed er sikret. Efter høsten transporteres druerne til vingården så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Matero fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madanbefalinger til Matero fra Cantina Gentili
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til fyldte peberfrugter, kartoffelpande med laks eller kikærter i karry.
- Flere produkter fra Cantina Gentili