🍇 I Ciari Ribolla Gialla fra Borgo Molino imponerer med sin strålende, lysegule farve og den elegant tørre smagsprofil
🍽️ Nyd denne hvidvin til stegt ørred med ingefær-pære eller en frisk grøntsagssalat med rødbede
🌍 Fremstillet af den anerkendte druesort Ribolla Gialla, legemliggør denne vin de solrige terroirs i den venetianske vinregion
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om I Ciari Ribolla Gialla Venezia Giulia IGT - Borgo Molino
Med Borgo Molino I Ciari Ribolla Friuli Venezia Giulia er det en førsteklasses hvidvin, der skænkes i glasset. Den har en vidunderlig strålende, lysegul farve. Hældt i et hvidvinsglas afslører denne hvidvin fra Italien vidunderligt udtryksfulde aromaer af abrikos, mirabelle, blomme og æble, afrundet med andre frugtagtige nuancer.
Borgo Molino I Ciari Ribolla Friuli Venezia Giulia begejstrer med sin elegant tørre smag. Den er tappet med et usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne italiener, trods sin tørhed, naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis sukker. På tungen er denne letfodede hvidvin kendetegnet ved en utrolig sprød og fløjlsblød tekstur. I eftersmagen henrykker denne hvidvin fra vindistriktet Veneto endelig med sin smukke længde. Igen er der antydninger af mirabelle og Nashi-pære.
Vinifikation af Borgo Molino I Ciari Ribolla Friuli Venezia Giulia
Grundlaget for den elegante I Ciari Ribolla Friuli Venezia Giulia fra Veneto er druer fra Ribolla Gialla-druesorten. Efter at være blevet høstet i hånden, bliver druerne straks kørt til vingården. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefalet tilbehør til I Ciari Ribolla Friuli Venezia Giulia fra Borgo Molino
Denne italienske vin nydes bedst moderat afkølet ved 11 - 13°C. Den er perfekt som ledsager til stegt ørred med ingefær og pære, fiskekarry med kokosnød og lime eller grøntsagssalat med rødbede.