🍷 Chianti Classico DOCG fra Badia a Coltibuono imponerer med sin fine, tørre elegance og den harmoniske lagring i små egetræsfade
🍽️ Nyd denne eksklusive rødvin til lækker ossobuco eller mør andebryst med sukkerærter
🌿 Denne noble dråbe forener de bedste druesorter Sangiovese og Canaiolo fra den maleriske Toscana
emballage!
Mere information om Chianti Classico DOCG - Badia a Coltibuono
Chianti Classico fra Badia a Coltibuono i Toscana har en tæt, rubinrød farve, når den slynges rundt i glasset. Denne italienske rødvin har også en granatrød farve. Næsen på denne Badia a Coltibuono rødvin afslører alle former for solbær, morbær, blåbær og brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, er der tilføjet orientalske krydderier, vanilje og kanel på grund af lagringen på små træfade.
Badia a Coltibuono Chianti Classico er vidunderlig tør i munden. Denne rødvin er aldrig grov eller stram, som man ville forvente af en vin i den høje kvalitetsklasse. Eftersmagen på denne vellagrede rødvin fra vinregionen Toscana er i sidste ende en fryd med en smuk finish.
Vinifikation af Badia a Coltibuono Chianti Classico
Grundlaget for denne kraftfulde Chianti Classico fra Toscana er druer fra druesorterne Canaiolo og Sangiovese. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter denne proces lagres Chianti Classico i flere måneder på egetræsfade.
Madsanbefalinger til Badia a Coltibuono Chianti Classico
Denne økologiske rødvin fra Italien bør ideelt serveres ved en temperatur på 15-18°C til ossobuco, andebryst med sukkerærter eller kalvebøf med bønner og tomater.
Madsanbefalinger til Badia a Coltibuono Chianti Classico
Denne økologiske rødvin fra Italien bør ideelt serveres ved en temperatur på 15-18°C til ossobuco, andebryst med sukkerærter eller kalvebøf med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Badia a Coltibuono