🍷 Bricco della Bigotta Barbera d'Asti DOCG fra Braida viser sin kraftfulde karakter efter 15 måneders modning i fine barrique-fade
🍽️ Denne forførende rødvin harmonerer perfekt med vildsvinekølle eller kraftig oksebraiseret kød
🌿 Oprindelsen fra den anerkendte vingård Bigotta i Rocchetta Tanaro understreger den fremragende kvalitet af denne druesort Barbera
emballage!
Mere information om Bricco della Bigotta Barbera d'Asti DOCG - Braida
Bricco della Bigotta Barbera d'Asti fra Braida tager sit navn fra Bigotta-vinmarken i Rocchetta Tanaro.
Denne vin af en enkelt sort skinner i glasset i en dyb rubinrød farve med violette højdepunkter. Aromaer af modne blommer og blomsteragtige noter af violer kærtegner næsen. Der er også krydrede aromaer af lakrids og vanilje. I smagen er der et vidunderligt samspil mellem frugtrigdom og krydrede noter. Karakteren er perfekt afbalanceret, men viser også styrke og intensitet. Den lange eftersmag er båret af blommeagtige nuancer.
Vinifikation af Braida Bricco della Bigotta Barbera d'Asti
Barbera-druerne til denne italienske vin høstes omhyggeligt og bringes straks til Braida di Giacomo Bolognas vinkælder. Efter 20 dages maceration af druerne på skallerne gæres mosten i rustfri ståltanke. Denne rødvin modnes derefter i 15 måneder på barriquefade. Derefter får vinen lov til at hvile i flasken i 12 måneder.
Vinanbefaling til Barbera d'Asti Bricco della Bigotta
Denne tørre rødvin fra Italien er en rigtig godbid til stegt vildsvin med tranebær, braiseret oksekød i en mørk sauce eller forskellige typer hård ost.
- Flere produkter fra Braida di Giacomo Bologna