- Denne rødvin fra de bedste druer supplerer fremragende retter som stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico sauce eller ossobuco
- Udvæksten i ædelstålstank og store træfade gør denne rødvin særlig druesortetypisk og frugtagtig
- En kraftfuld rødvin, perfekt blandt andet til en romantisk middag
emballage!
Mere information om Votiva Barbera Asti Superiore - Cascina Carlòt
Den kraftfulde Votiva Barbera Asti Superiore fra Cascina Carlòt flyder ind i glasset med en tæt rubinrød farve. Hældt i et rødvinsglas afslører denne rødvin fra den gamle verden vidunderligt komplekse aromaer af hindbær, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer, som fadlagringen har bidraget med.
Cascina Carlòt Votiva Barbera Asti Superiore smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente det af en vin, så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Aroma har ikke nødvendigvis brug for meget restsukker. Denne kødfulde og fløjlsbløde rødvin er fyldig og mangefacetteret i smagen. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Piemonte har en smuk længde. Igen er der antydninger af hindbær. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den kalkstens- og lerdominerede jord med.
Vinifikation af Votiva Barbera Asti Superiore fra Cascina Carlòt
Grundlaget for den kraftfulde Votiva Barbera Asti Superiore fra Italien er druer fra druesorten Barbera. Druerne vokser under optimale forhold i Piemonte. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af ler og kalksten. Efter håndhøsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træbeholdere ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, lagres den kraftfulde Votiva Barbera Asti Superiore i yderligere 12 måneder på egetræsfade.
Anbefaling af Votiva Barbera Asti Superiore fra Cascina Carlòt
Nyd denne rødvin fra Italien ved en temperatur på 15-18 °C som ledsager til kalveskank med bønner og tomater, andebryst med sukkerærter eller gåsebryst med ingefærrødkål og merian.
- Flere produkter fra Cascina Carlòt