🍷 Teroldego Rotaliano DOC fra de Vescovi Ulzbach begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede og en harmonisk balance mellem frugt og frugtsyre
🍽️ Perfekt til græskargratin, ossobuco eller andebryst med sukkerærter udfolder denne italienske rødvin sin fyldige karakter
🌍 Denne ekstraordinære rødvin kommer fra den anerkendte vinregion Trentino-Alto Adige og er lavet af den høj kvalitet druesort Teroldego
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Teroldego Rotaliano DOC - de Vescovi Ulzbach
Duften af denne rødvin fra Trentino-Alto Adige fortryller med nuancer af sorte kirsebær, morbær, moreller og brombær, og det er netop dens frugtagtige karakter, der gør denne vin så speciel.
Denne italienske vin begejstrer med sin elegant tørre smag. Den er tappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin i denne klasse, er denne italienske vin naturligvis fortryllende på trods af sin tørhed med den fineste balance. Smag har ikke nødvendigvis brug for restsukker. Denne tætte rødvin er afbalanceret og har flere lag i smagen. Takket være den moderate frugtsyre smigrer Teroldego Rotaliano ganen med en blød fornemmelse uden at mangle saftig livlighed. Afslutningen på denne rødvin fra Trentino-Alto Adige, eller mere præcist fra Rotaliano, er i sidste ende dejlig med en god eftersmag.
Vinifikation af Teroldego Rotaliano fra de Vescovi Ulzbach
Grundlaget for den afbalancerede Teroldego Rotaliano fra Trentino-Alto Adige er druer fra Teroldego-druesorten. Efter at være blevet høstet med håndkraft, bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter ved kontrollerede temperaturer.
Anbefaling af de Vescovi Ulzbach Teroldego Rotaliano
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18 °C. Den er perfekt som ledsager til græskargryderet, ossobuco eller andebryst med mangetout.