- Denne udtryksfulde rødvin harmonerer fremragende med ossobuco eller braiseret kylling i rødvin
- Modningen i rustfrit stål gør denne rødvin særligt frisk og ligefrem
- Denne italienske rødvin er fremragende egnet
Rosso Dei Monti - Napolini
emballage!
Mere information om Rosso Dei Monti - Napolini
I glasset præsenterer Rosso Dei Monti fra Napolini en tæt rubinrød farve. Den første næse af Rosso Dei Monti smigrer med noter af blomme, brombær, surkirsebær og ribs. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af nelliker og kanel.
På tungen starter Rosso Dei Monti fra Napolini vidunderligt tørt, grippy og aromatisk. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig kødfuld, fløjlsagtig og tæt tekstur. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Umbrien er fængslende med en smuk efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske facetter fra den lerdominerede jordbund.
Vinifikation af Napolini Rosso Dei Monti
Den kraftfulde Rosso Dei Monti fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Sangiovese, Ciliegiolo, Merlot og Montepulciano. Druerne vokser under optimale forhold i Umbrien. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af ler. Efter høsten kommer druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Derefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefaling af Rosso Dei Monti fra Napolini
Drik gerne denne rødvin fra Italien ved en moderat temperatur på 15-18 °C til gåsebryst med rødkål og merian, kalveskank med bønner og tomater eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra Napolini