- Denne rosévin lavet af de bedste druer komplementerer fortrinligt retter som porresuppe eller kalv-løg-gratin
- Udviklingen i rustfri ståltank gør denne rosévin særligt frisk og ligefrem
- Denne italienske rosévin er fremragende som en harmonisk sommervin
Rosato Gabriella - Romanese
emballage!
Mere information om Rosato Gabriella - Romanese
Den elegante Rosato Gabriella fra Romanese kommer i glasset med en lys purpurrød farve. I glasset præsenterer denne rosévin fra Romanese aromaer af hindbær, suppleret med ribs og mineraler. Vinen smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor fortryller denne italienske vin naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Fremragende smag kræver ikke nødvendigvis en masse sukker. På tungen er denne velafbalancerede rosévin kendetegnet ved en utrolig sprød, silkeblød og let tekstur. Eftersmagen på denne rosévin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige, nærmere bestemt fra Trentino DOC, henrykker til sidst med en smuk efterklang.
Vinifikation af den romerske Rosato Gabriella
Denne rosévin fokuserer tydeligt på én druesort, nemlig Rebo. Kun de bedste druer blev brugt til denne usædvanligt afbalancerede vin fra Romanese. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og forsigtigt delt op. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefaling af Rosato Gabriella by Romanese
Denne italienske vin nydes bedst godt afkølet ved 8-10°C. Den er perfekt som ledsagevin til krydrede karryretter med lam, penne med rucola eller grøntsagsstuvning med pesto.
- Flere produkter fra Romanese