• ♥ I øjeblikket 24.223 vine kun til dig! ♥
  • Personlig rådgivning!
  • Sikker emballage!
  • Pålidelig forsendelse!
Ikke tilgængelig
Ripasso della Valpolicella DOC - Sartori di Verona
Ikke tilgængelig
Brombær, Sur kirsebær og Brombærgelé

🍷 Ripasso della Valpolicella DOC fra Sartori di Verona præsenterer sig med et elegant, tørt smagsbillede og minimal restsukker

🍽️ Nyd denne rødvin perfekt tempereret til delikat kalvesteg eller stegt kalvelæbe med sød-sure noter

🌍 Denne udsøgte Cuvée stammer fra Veneto og forener de karakteristiske druesorter Corvina, Corvinone og Rondinella

Ripasso della Valpolicella DOC - Sartori di Verona

Denne vare er i øjeblikket utilgængelig!

Årgang

9999
2019
6
12
24
Enhedspris: 124.98 *
Ripasso della Valpolicella DOC - Sartori di Verona
Close
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Sikker
emballage!
Personligt!
Pålidelig!

Mere information om Ripasso della Valpolicella DOC - Sartori di Verona

Holder man glasset i en lille vinkel, kan man se en overgang i vinens farve mod granatrød i kanterne. I glasset afslører denne rødvin fra Sartori di Verona aromaer af moreller, blåbær, blommer, brombær og blommemost, suppleret med andre frugtagtige nuancer. Vinen imponerer med sin elegante, tørre smag. Den er aftappet med et usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og på trods af sin tørhed, så er denne italiener naturligvis en fryd for øjet med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis restsukker. Denne kødfulde og tætte rødvin er afbalanceret og kompleks i smagen. I eftersmagen glæder denne lagringsdygtige rødvin fra vindistriktet Veneto endelig med sin smukke længde. Igen er der antydninger af syltetøj fra vilde bær og brombær.

Vinifikation af Ripasso della Valpolicella fra Sartori di Verona

Den afbalancerede Ripasso della Valpolicella fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Corvina, Corvinone, Croatina og Rondinella. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring ved kontrollerede temperaturer.

Vinmenu til Sartori di Verona Ripasso della Valpolicella

Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til kalvebøf med bønner og tomater, grøntsagscouscous med oksefrikadeller eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddike.

Denne vin nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til kalvebøf med bønner og tomater, grøntsagscouscous med oksefrikadeller eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddike.

Hårde fakta

Typ produktu:
Vin-kategori:
Rødvin
Vin farve:
Rød
Smag:
Aroma:
Brombær , Sur kirsebær , Brombærgelé
Mundfølelse:
kødfuld , tæt
Delstat:
Italien
Dyrkningsareal:
Veneto (IT)
Alkohol i vol%:
13.5
Optimal serveringstemperatur i C °:
15 - 18
Cuvée:
Druesort cuvée
Kvalitetsklassifikation og prædikater:
DOC Denominazione di origine controllata
Stil:
Gamle verden , afbalanceret , Område med koldt klima , kompleks
Denne vin er velegnet til:
Mørk mad
Vinglas anbefaling :
Rødvinsglas
Antal flasker:
1
Størrelse i L.:
0,75
Flaske design og udstyr:
Bordeaux flaske
Lukningstype:
Kork
Allergener og ingredienser:
Indeholder sulfitter og svovldioxid
Distributør:
Casa Vinicola Sartori S.P.A. - Via Casette 2 - 37024 S.Maria Negrar In Valpolicella - Italia
PID:
70121-IT-RW-BL-551-16
OP