✨ Presa N° 3 Prosecco brut Asolo fra Prapian begejstrer med sin strålende farve og langvarig perlage
🥂 Nyd denne eksklusive Prosecco ideelt sammen med kokos-kefir-creme eller bagte æbler med yoghurtsauce
🍇 Fremstillet af højkvalitets Glera-druer fra den anerkendte vinregion Veneto, tilbyder denne frizzante ren nydelse
emballage!
Mere information om Presa N° 3 Prosecco brut Asolo DOCG - Prapian
Den letbenede Presa N° 3 Prosecco brut Asolo fra Prapian kommer i glasset med en strålende platin gul farve. Perlen på denne Prosecco Frizzante er livlig og holder længe i glasset. Den første næse af Presa N° 3 Prosecco brut Asolo præsenterer kirsebærblomster, kvæde og Nashi-pære. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af sprød, ristet hasselnød og ristet mandel.
Prapian Presa N° 3 Prosecco brut Asolo begejstrer med sin elegant tørre smag. Den er tappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin, har denne italienske vin naturligvis den fineste balance på trods af sin tørhed. Smag behøver ikke nødvendigvis sukker. Afslutningen på denne mousserende vin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt Asolo-Prosecco DOCG, overbeviser i sidste ende med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Presa N° 3 Prosecco brut Asolo fra Prapian
Denne vin fokuserer klart på én druesort, nemlig Glera. Kun de bedste druer blev brugt til denne vidunderligt elegante enkeltdruevin fra Prapian. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæringen af basisvinene.
Madsanbefaling til Presa N° 3 Prosecco brut Asolo fra Prapian
Drik gerne denne økologiske Prosecco Frizzante fra Italien godt afkølet ved 5-7°C til kokos- og kefircreme, yoghurtmousse med birkes eller bagte æbler med yoghurtsauce.
- Flere produkter fra Prapian