- Denne rødvin lavet på Refosco-druer harmonerer fremragende med grøntsagscouscous med oksekødfrikadeller eller fyldte paprika
- Dens oprindelse fra Friaul-Julisk Venetiens gør denne vin til et typisk eksempel på vine fra et køligt klima-anbauområde
- En ideel rødvin, perfekt blandt andet til den romantiske middag
Mosaic Ros Aquileia - Tarlao
emballage!
Mere information om Mosaic Ros Aquileia - Tarlao
I glasset præsenterer Mosaic Ros Aquileia fra Tarlao en lys rubinrød farve. I næsen afslører denne Tarlao-rødvin alle former for ribs, surkirsebær, blåbær og blomme. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen på små træfade yderligere aromaer som ribs, blåbær og blåbær.
Tarlao Mosaic Ros Aquileia præsenterer sig vidunderligt tør for vinelskeren. Denne rødvin er aldrig grov eller mager, men rund og glat. Balanceret og med mange facetter præsenterer denne sprøde, lette og silkebløde rødvin sig på ganen. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Friuli-Venezia Giulia er en fryd for øjet med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Tarlao Mosaic Ros Aquileia
Denne afbalancerede rødvin fra Italien er lavet på druesorten Refosco. Efter druehøsten bliver druerne hurtigt ført til pressehuset. Her bliver de udvalgt og forsigtigt knust. Derefter følger gæring i små og store træhuse ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen lagres den elegante Mosaic Ros Aquileia i 42 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Mosaic Ros Aquileia by Tarlao
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en tempereret temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller, osso buco eller andebryst med sukkerærter
.- Flere produkter fra Tarlao