🍷 La Cortigiana Merlot Veneto IGT fra Sacchetto begejstrer med en fremragende balance og et komplekst smagsprofil
🍽️ Nyd denne elegante rødvin til lækre retter som andebryst med ingefær-rødkål og Boeuf Bourguignon
🇮🇹 Denne eksklusive cuvée fra druesorterne Merlot og Cabernet Sauvignon kommer fra den anerkendte vinregion Veneto
emballage!
Mere information om La Cortigiana Merlot Veneto IGT - Sacchetto
I glasset har La Cortigiana Merlot Veneto fra Sacchetto en lys purpurrød farve. Hældt i et rødvinsglas afslører denne rødvin fra den gamle verden vidunderligt udtryksfulde aromaer af sorte kirsebær, blåbær, morbær og solbær, afrundet med mørk chokolade, kakaobønner og vanilje, som er bidraget af fadlagringen.
Denne italienske vin begejstrer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med 5 gram restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne italiener på trods af sin tørhed naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag kræver ikke nødvendigvis restsukker. Denne tætte rødvin er afbalanceret og har mange facetter på tungen. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer La Cortigiana Merlot Veneto ganen med en behagelig fornemmelse uden at mangle friskhed. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Veneto er en fornøjelse med en god eftersmag.
Vinifikation af Sacchetto La Cortigiana Merlot Veneto
Den afbalancerede La Cortigiana Merlot Veneto fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Cabernet Sauvignon og Merlot. Efter høsten føres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske. Lagringen på fad efterfølges af en omfattende lagring på flaske, hvilket gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Forslag til La Cortigiana Merlot Veneto fra Sacchetto
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C. Den er perfekt som ledsager til gåsebryst med ingefær og rødkål og merian, torsk med agurk og sennepsgrøntsager eller boeuf bourguignon.