🍇 Chardonnay IGT fra Azienda Agricola Gorgo præsenterer sig i en elegant, strålende gylden gul og giver en forfriskende smagsoplevelse
🍽️ Nyd denne vidunderlige hvidvin ideelt til aspargesalat, stegt ørred eller en lækker omelet med laks
🌍 Oprindelse fra den anerkendte vinregion Veneto med kvalitetsdruer af Chardonnay, som er håndplukkede, sikrer en særlig nydelse
emballage!
Mere information om Chardonnay IGT - Azienda Agricola Gorgo
Chardonnay fra vindistriktet Veneto præsenterer sig med en lys gyldengul farve i glasset. Den første duft af Chardonnay er flatterende med stjernefrugt, mango og Gallia-melon. Bouquetens frugtagtige aspekter får følgeskab af endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
På tungen åbner Chardonnay fra Azienda Agricola Gorgo sig behageligt tør, fyldig og aromatisk. Der er tør og virkelig tør. Denne hvidvin hører til den anden gruppe, da den er vinificeret med kun 2,3 g restsukker. Teksturen i denne velafbalancerede hvidvin er vidunderligt smeltende i munden. Chardonnay er vidunderligt frisk og livlig i munden takket være den karakteristiske frugtsyre. I eftersmagen er denne ungdommelige hvidvin fra vindistriktet Veneto endelig dejlig med god længde. Igen er der antydninger af ananas og æble.
Vinifikation af Chardonnay fra Azienda Agricola Gorgo
Denne afbalancerede hvidvin fra Italien er lavet på druesorten Chardonnay. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Chardonnay udelukkende med håndkraft uden hjælp fra grove og mindre selektive maskiner. Efter høsten transporteres druerne til vineriet så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Chardonnay'en fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madsanbefalinger til Chardonnay fra Azienda Agricola Gorgo
Denne italienske hvidvin nydes bedst moderat afkølet ved 11 - 13°C. Den passer perfekt til aspargessalat med quinoa, stegt ørred med ingefærpære eller omelet med laks og fennikel.