🍷 Cabernet Sauvignon Collio fra Marco Felluga begejstrer med sin elegante og tørre karakter samt dybe aromaer af sorte kirsebær og blomme
🍽️ Nyd den ideelt sammen med lækker andebryst med sukkerærter eller hjertelig ossobuco
🌿 Denne eksklusive rødvin fra den anerkendte vinregion Friaul-Julisk Venetien viser den højeste håndværkskunst fra vinbruget Marco Felluga
emballage!
Mere information om Cabernet Sauvignon Collio DOC - Marco Felluga
I glasset præsenterer Cabernet Sauvignon Collio fra Marco Felluga en lysende purpurfarvet farve. Når man svinger vinglasset, kan man hos denne rødvin mærke en førsteklassig balance, da den hverken fremstår vandig eller sirups- eller likøragtig på glasset. Efter lidt tid i glasset viser denne rødvin fra Italien dejligt udtryksfulde aromaer af sorte kirsebær, blomme, blåbær og kvæde, afrundet af krokant, hel nødde-chokolade og brændte mandler, som modningen i egetræsfade bidrager med.
Marco Felluga Cabernet Sauvignon Collio begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er blevet tappet med usædvanligt lidt rest sukker. Som man naturligvis også forventer af en vin i denne prisklasse, så fortryller denne italiener naturligvis ved al sin tørhed med fineste balance. Smag kræver jo ikke nødvendigvis sukker. I finishen begejstrer denne unge rødvin fra vinområdet Friuli-Venezia Giulia endelig med sin smukke længde. Der viser sig igen antydninger af brombær og blomme.
Vinifikation af Cabernet Sauvignon Collio fra Marco Felluga
Denne balancerede rødvin fra Italien vinificeres af druesorten Cabernet Sauvignon. Efter høsten kommer druerne hurtigt til vingården. Her bliver de sorteret og nænsomt malet. Gæringen foregår i store egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter dens afslutning modnes Cabernet Sauvignon Collio endnu i 18 måneder i franske egetræsfade. Modningen på fad efterfølges af en betydelig flaskemodning, hvilket gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Anbefaling til mad til Marco Felluga Cabernet Sauvignon Collio
Denne italiener bør nydes ved en temperatur på 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til andebryst med sukkerærter, ossobuco eller boeuf bourguignon.
- Flere produkter fra Marco Felluga