🍇 Varneri Merlot Collio fra Marco Felluga begejstrer med sin perfekte balance og en 18-måneders lagring i franske fade
🍽️ Denne eksklusive rødvin harmonerer ideelt med andebryst og braiseret kylling i rødvin
🌿 Denne førsteklasses Merlot kommer fra de solbeskinnede vinmarker i Friaul-Julisk Venetien
emballage!
Mere information om Varneri Merlot Collio DOC - Marco Felluga
Marco Felluga Varneri Merlot Collio er en førsteklasses rødvin i et glas. Den har en vidunderlig lys, purpurrød farve. Når man slynger vinglasset, kan man fornemme en førsteklasses balance i denne rødvin, da den hverken er vandig eller sirupsagtig eller likøragtig på glasvæggene. Næsen på denne Marco Felluga-rødvin afslører alle former for morbær, blommer, blåbær, brombær og solbær.
Marco Felluga Varneri Merlot Collio er vidunderlig tør for vinkenderen. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, men rund og blød. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer Varneri Merlot Collio ganen med en blød fornemmelse uden at mangle saftig livlighed. I eftersmagen glæder denne ungdommelige vin fra vindistriktet Friuli-Venezia Giulia endelig med sin smukke længde. Igen er der antydninger af sorte kirsebær og moreller.
Vinifikation af Varneri Merlot Collio af Marco Felluga
Grundlaget for den velafbalancerede Varneri Merlot Collio fra Friuli-Venezia Giulia er druer fra Merlot-druesorten. Efter druehøsten transporteres druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i store egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af 18 måneders modning i franske egetræsfade. Lagringen på træfade efterfølges af en lang modning på flaske, som gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Madsanbefalinger til Varneri Merlot Collio by Marco Felluga
Nyd gerne denne rødvin fra Italien ved 15-18°C som ledsager til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, andebryst med sukkerærter eller braiseret kylling i rødvin.
Madsanbefalinger til Varneri Merlot Collio by Marco Felluga
Nyd gerne denne rødvin fra Italien ved 15-18°C som ledsager til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, andebryst med sukkerærter eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Marco Felluga