🍷 Denne Barolo DOCG fra Gian Piero Marrone begejstrer med sin kraftfulde udvikling og den elegante tæthed i glasset
🍽️ Nyd den ideelt til gåsebryst eller ossobuco for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌍 Fremstillet af den ædle Nebbiolo-druetype, legemliggør denne italienske rødvin traditionen for Piemonte-vine
emballage!
Mere information om Barolo DOCG - Gian Piero Marrone
Den fadlagrede Barolo fra vindistriktet Piemonte præsenterer sig i glasset med en tæt rubinrød farve. Denne italienske rødvin har også en granatrød farve i kanten. Efter den første slynge afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, som er tydelig i de farvede glasvinduer i kanten af glasset. Med lidt tid i glasset afslører denne rødvin fra den gamle verden vidunderligt udtryksfulde aromaer af syren, brombær, lilje og morbær, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer, som fadlagringen har bidraget med.
I smagen starter Gian Piero Marrones Barolo vidunderligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. Nogle vine er mærket som tørre, andre er det virkelig. Denne rødvin hører til den anden gruppe, da den er vinificeret med kun 1,2 g restsukker. På tungen er denne kraftige rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt tekstur. Takket være den moderate frugtsyre smigrer Barolo ganen med en blød fornemmelse uden at mangle saftig livlighed. I eftersmagen imponerer denne modne rødvin fra vinområdet Piemonte endelig med sin betydelige længde. Igen er der antydninger af brombær og lavendel.
Vinifikation af Gian Piero Marrone Barolo
Denne kraftfulde Barolo fra Italien er en enkeltdruevin lavet på Nebbiolo-druen. Barolo er en vin fra den gamle verden i ordets bedste betydning, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i store egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske. Når vinen er færdig, harmoniseres Barolo omhyggeligt.
Madsanbefalinger til Barolo af Gian Piero Marrone
Denne veganske rødvin fra Italien bør ideelt serveres ved en temperatur på 15 - 18°C til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, fyldte peberfrugter eller ossobuco.
Priser til Barolo fra Gian Piero Marrone
Ud over sin fremragende værdi for pengene har denne Gian Piero Marrone-vin også vundet en række priser. I detaljer er disse for 2017-årgangen
- JG 2017
- Flere produkter fra Gian Piero Marrone