- Denne mousserende vin lavet af de bedste druer passer fremragende til stegt ørred med ingefær-pære eller kokos-lime-fiskecurry
- Opbevaringen i rustfrit ståltank og flaskegæring gør denne italienske mousserende vin særligt let
- Denne italienske mousserende vin er fremragende som en elegant aperitif
Altalanga Pas Dosé Orme - Pianbello
emballage!
Mere information om Altalanga Pas Dosé Orme - Pianbello
Altalanga Pas Dosé Orme fra vinregionen Piemonte præsenterer sig i glasset i en lys lys rød. Denne mousserende vins perlage skinner i glasset. Den første duft af Altalanga Pas Dosé Orme viser noter af ananas og grønne æbler. De frugtagtige aspekter i bouqueten får følgeskab af mere frugtagtige og balsamiske nuancer.
På tungen er teksturen i denne afbalancerede mousserende vin vidunderligt let, sprød og cremet. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vinregionen Piemonte er endelig en fryd med en smuk efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den kalkstens- og sanddominerede jordbund.
Vinifikation af Pianbello Altalanga Pas Dosé Orme
Denne vin fokuserer helt klart på én druesort, nemlig Pinot Noir. Kun de bedste druer blev brugt til denne usædvanligt afbalancerede enkeltdruevin fra Pianbello. I Piemonte vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på jordbund af sand og kalksten. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og forsigtigt presset. Derefter følger gæringen af basisvinene. Når cuvéen er blevet blandet, modnes vinen yderligere ved hjælp af Méthode Traditionelle. Pianbello Altalanga Pas Dosé Orme modnes derefter i flasken i flere måneder, før den degorgeres.
Serveringsforslag til Altalanga Pas Dosé Orme fra Pianbello
Denne mousserende vin fra Italien nydes bedst meget afkølet ved 5 - 7°C. Den er perfekt som ledsager til asparges og spumante. Den er perfekt som ledsager til aspargessalat med quinoa, grøntsagssalat med rødbede eller wokgrøntsager med fisk.
- Flere produkter fra Pianbello