Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Valpolicella Ripasso Superiore DOC - Antiche Terre
Den fadlagrede Valpolicella Ripasso Superiore fra vindistriktet Veneto afslører en tæt farve i glasset. Bouqueten på denne rødvin fra Veneto henrykker med nuancer af sorte kirsebær, damson-blommer, blommer og moreller. Hvis vi udforsker aromaerne yderligere, tilføjes kakaobønner, orientalske krydderier og vanilje, drevet af indflydelse fra egetræ.
På ganen er teksturen i denne kraftfulde rødvin vidunderligt silkeagtig og tæt. Valpolicella Ripasso Superiore er vidunderligt frisk og livlig i smagen takket være den udprægede frugtsyre. I eftersmagen begejstrer denne lagringsdygtige rødvin fra vindistriktet Veneto endelig med sin bemærkelsesværdige længde. Endnu en gang er der antydninger af blomme og damson.
Vinifikation af Antiche Terre Valpolicella Ripasso Superiore
Grundlaget for den kraftfulde Valpolicella Ripasso Superiore fra Veneto er druer fra druesorterne Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne til Valpolicella Ripasso Superiore høstes udelukkende i hånden ved optimal modenhed, uden hjælp af grove og mindre selektive maskiner. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke, små og store trækar ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring modnes Valpolicella Ripasso Superiore på franske egetræsfade i yderligere 12 måneder.
Anbefalet tilbehør til Antiche Terre Valpolicella Ripasso Superiore
Denne italienske vin nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C. Den passer perfekt til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, karryret med lam eller lammeragout med kikærter og tørrede figner.