✨ Rosé Spumante Extra Dry fra Pizzolato imponerer med sin strålende platin-gule farve og den fine, vedholdende perlage
🍽️ Perfekt afkølet til den sunde aspargesalat med quinoa eller til en lækker omelet med laks og fennikel
🍇 Denne ædle mousserende vin forener de eksklusive druesorter Glera og Raboso fra den anerkendte vinregion Veneto
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Rosé Spumante Extra Dry - Pizzolato
Pizzolato Rosé Spumante Extra Dry er en førsteklasses vegansk mousserende vin. Den har en vidunderligt strålende, platin-gul farve. Denne mousserende vins brus er ensartet og fin i glasset. Bouqueten på denne mousserende vin fra Veneto forfører med noter af citrongræs, lime, kumquat og grapefrugt. Dens frugtagtige karakter er det, der gør denne vin så speciel.
Denne vin glæder med sin saftige, frugtagtige smag. Den er aftappet med generøse 14,6 gram restsukker. Dette er en ægte kvalitetsvin, der klart skiller sig ud fra enklere kvaliteter, og så glæder denne italienske vin naturligvis med den fineste balance på trods af sin saftighed. Rosé Spumante Extra Dry kan med rette beskrives som usædvanlig frugtagtig og fløjlsblød, da den er vinificeret med en behagelig sød smagsprofil. Denne sprøde mousserende vin er letbenet og kompleks i smagen. Rosé Spumante Extra Dry er usædvanlig frisk og livlig på tungen takket være sin karakteristiske frugtsyre. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vindistriktet Veneto er meget lang. Der er igen antydninger af grapefrugt og grapefrugt.
Vinifikation af Pizzolato Rosé Spumante Extra Dry
Den elegante Rosé Spumante Extra Dry fra Italien er en cuvée, vegansk vinificeret af druesorterne Glera og Raboso. Efter at være blevet høstet i hånden transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Basisvinene bliver derefter gæret. Når vinen er færdig, harmoniseres Rosé Spumante Extra Dry omhyggeligt.
Madsanbefalinger til Pizzolato Rosé Spumante Extra Dry
Nyd gerne denne økologiske mousserende vin fra Italien afkølet ved 5 - 7°C til spaghetti med yoghurt-myntepesto, aspargessalat med quinoa eller omelet med laks og fennikel.
- Flere produkter fra Pizzolato