🍷 Denne Recioto Della Valpolicella Classico begejstrer med en dyb, fløjlsagtig tekstur og en harmonisk balance mellem frugtagtighed og elegance
🍰 Ideel til delikate desserter som hyldeblomst-yoghurt-is eller en kokos-kefir-creme forfører den enhver gane
🇮🇹 Fremstillet af håndplukkede druer fra druesorterne Corvina, Molinara og Rondinella bringer Stefano Accordini charmen fra den italienske vinkultur direkte i glasset
emballage!
Mere information om Recioto Della Valpolicella Classico 0,5 l - Stefano Accordini
Den elegante Recioto Della Valpolicella Classico fra Stefano Accordini skinner i glasset med en lys rubinrød farve. Efter den første slynge afslører denne dessertvin en førsteklasses balance, da den hverken er vandig, sirupsagtig eller likøragtig på glassets vægge. Duften af denne dessertvin fra Veneto er fængslende med nuancer af ananas, Gallia-melon, tørrede blommer og papaya. Hvis vi udforsker aromaerne yderligere, finder vi sprøde, ristede mandler og valnødder.
Recioto Della Valpolicella Classico kan med rette beskrives som særlig frugtagtig og fløjlsagtig, da den er vinificeret med en behagelig sød smagsprofil. På tungen er denne velafbalancerede Recioto kendetegnet ved en usædvanlig cremet og tæt tekstur. Recioto Della Valpolicella Classico er usædvanlig frisk og livlig i smagen takket være den udprægede frugtsyre. I eftersmagen imponerer denne meget lagringsdygtige vin fra vindistriktet Veneto endelig med sin usædvanlige længde. Der er igen antydninger af physalis og papaya.
Vinifikation af Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella Classico
Denne velafbalancerede Recioto fra Italien er lavet af druesorterne Corvina, Molinara og Rondinella. Recioto Della Valpolicella Classico er en vin fra den gamle verden helt igennem, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Druerne til denne dessertvin fra Italien høstes udelukkende i hånden, når den optimale modenhed er sikret. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Spiseanbefalinger til Recioto Della Valpolicella Classico fra Stefano Accordini
Denne dessertvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til kokos- og kefircreme, hyldeblomst-yoghurtis med citronmelisse eller yoghurtmousse med birkes.