🍷 Campofiorin Rosso del Veronese fra Masi Agricola begejstrer med sin bløde, elegante stil og modningen i små egetræsfade
🥘 Perfekt til en krydret kikærte-curry eller citron-chili-kylling tilbyder denne rødvin en harmonisk smagsoplevelse
🌿 Fremstillet af de traditionelle druesorter Corvina, Molinara og Rondinella, legemliggør denne vin den rige vinproduktion i regionen Veneto
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Campofiorin Rosso del Veronese IGT - Masi Agricola
Den elegante Campofiorin Rosso del Veronese fra Masi Agricola skinner i glasset med en lys rubinrød farve. Næsen på denne Masi Agricola-rødvin afslører alle former for blommer, moreller, sorte kirsebær, morbær og brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen på små træfade yderligere aromaer som vanilje, honningkagekrydderi og sort te.
Denne rødvin fra Masi Agricola er perfekt til alle kendere, der kan lide den tør. Den er dog aldrig streng eller sprød, men rund og blød. Teksturen i denne velafbalancerede rødvin er vidunderligt fløjlsagtig på ganen. Campofiorin Rosso del Veronese er usædvanlig frisk og livlig i munden takket være sin markante frugtsyre. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt Rosso del Veronese IGT, er en fornøjelse med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Campofiorin Rosso del Veronese fra Masi Agricola
Denne afbalancerede rødvin fra Italien er lavet på druesorterne Corvina, Molinara og Rondinella. Efter druehøsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, lagres Campofiorin Rosso del Veronese i yderligere 18 måneder på 500 liters egetræsfade.
Madsanbefalinger til Campofiorin Rosso del Veronese fra Masi Agricola
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til kikærtekarry, citron-chili-kylling med bulgur eller krydret karry med lam.
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til kikærtekarry, citron-chili-kylling med bulgur eller krydret karry med lam.
- Flere produkter fra Masi Agricola