✨ Calmaggiore Prosecco Spumante Brut begeisterer med sin vitale perlage og cremede tekstur
🍽️ Nyd den afkølet til torsk med agurk-sennep-grøntsager eller spaghetti med yoghurt-mynte-pesto
🍇 Fremstillet af druesorten Glera, prøver denne elegante mousserende vin det bedste fra Veneto fra Masottina
emballage!
Mere information om Calmaggiore Prosecco Spumante Brut DOC - Masottina
Calmaggiore Prosecco Spumante Brut fra vindistriktet Veneto afslører sig i glasset i en strålende skinnende platin gul farve. Perlage'en i denne mousserende vin er livlig og langvarig i glasset. Denne Masottina mousserende vin præsenterer næsen for alle mulige grønne æble- og grapefrugtaromaer. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen i rustfrit stål yderligere aromaer såsom limeblade.
På ganen er denne letfodede Prosecco Spumante kendetegnet ved en utrolig let og cremet tekstur. Takket være den afbalancerede frugtsyre har Calmaggiore Prosecco Spumante Brut en blød mundfornemmelse uden at mangle friskhed. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt Prosecco DOC, er betagende med en god eftersmag.
Vinifikation af Calmaggiore Prosecco Spumante Brut fra Masottina
Denne elegante mousserende vin fra Italien er lavet på druesorten Glera. Druerne til denne mousserende vin fra Italien høstes udelukkende i hånden, efter at den optimale modenhed er sikret. Efter håndhøsten bliver druerne hurtigt bragt til vineriet. Her udvælges de og presses omhyggeligt. Derefter gæres basisvinene. Når cuvéen er sammensat, lagres den yderligere ved hjælp af Charmat-metoden. Masottina Calmaggiore Prosecco Spumante Brut modner derefter i flere måneder i flasken og bliver til sidst degorgeret.
Tips til Masottina Calmaggiore Prosecco Spumante Brut
Denne Prosecco Spumante fra Italien nydes bedst afkølet ved 5 - 7°C til torsk med agurk og sennepsgrøntsager, grøntsagsgryde med pesto eller spaghetti med yoghurt og myntepesto.