- Denne rødvin lavet af de bedste druer komplementerer fremragende retter som grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller eller Boeuf Bourguignon
- Fremstillingen i rustfrit stål tank gør denne italienske rødvin særlig druesort-typisk og frugtagtig
- En kraftfuld rødvin, perfekt til madlavning med venner
Buttafuoco Solinghino - Picchioni Andrea
emballage!
Mere information om Buttafuoco Solinghino - Picchioni Andrea
Med Picchioni Andrea Buttafuoco Solinghino kommer der en førsteklasses rødvin i det velpolerede vinglas. Der viser den en vidunderlig tæt, rubinrød farve. Den første duft af Buttafuoco Solinghino præsenterer noter af roser og brombær. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af mere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Picchioni Andrea Buttafuoco Solinghino præsenterer sig behageligt tør for vinelskeren. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. På tungen er teksturen i denne kraftfulde rødvin vidunderligt fløjlsagtig. Eftersmagen af denne rødvin fra vinregionen Lombardiet er fængslende med en ekstraordinær eftersmag.
Vinifikation af Buttafuoco Solinghino af Picchioni Andrea
Den kraftfulde Buttafuoco Solinghino fra Italien er en cuvée vinificeret af druesorterne Vespolina, Barbera og Croatina. Bærrene til denne rødvin fra Italien høstes udelukkende i hånden efter at have sikret optimal modenhed. Efter håndhøsten når druerne så hurtigt som muligt frem til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt malet. Gæringen foregår i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Buttafuoco Solinghino fortsætte med at harmonisere på det fine gær i 6 måneder.
Anbefaling af Picchioni Andrea Buttafuoco Solinghino
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til fyldte peberfrugter, gåsebryst med rødkål og merian eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Picchioni Andrea