- Dieser ausdruckstarke Rotwein harmoniert perfekt mit Bananentrifle im Glas oder Boeuf Bourguignon
- Seine Herkunft aus Apulien macht diesen Wein zu einem typischen Vertreter der Weine aus der Alten Welt
- Ein kraftvoller Rotwein, perfekt unter anderem zum Romantischen Dinner oder zum Vatertag / Herrentag
emballage!
Mere information om Anniversario 62 Primitivo di Manduria DOC - Cantine San Marzano
I glasset præsenterer Anniversario 62 Primitivo di Manduria fra Cantine San Marzano en tæt rubinrød farve. Når man slynger glasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i klare blyindfattede ruder i kanten af glasset. I glasset præsenterer denne rødvin fra Cantine San Marzano aromaer af blommer, tørret frugt, svesker, sorte kirsebær og blommemost, suppleret med garrigue, sort te og vanilje. På tungen åbner Anniversario 62 Primitivo di Manduria fra Cantine San Marzano sig vidunderligt tør, grippy og aromatisk. Den kraftige Cantine San Marzano Anniversario 62 Primitivo di Manduria præsenterer os for en utrolig frugtagtig smag i munden, som ikke mindst skyldes dens restsøde smagsprofil. Teksturen i denne kraftige rødvin er vidunderligt tæt i munden. Anniversario 62 Primitivo di Manduria er usædvanlig frisk og livlig i munden takket være den livlige frugtsyre. Eftersmagen af denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Apulien er en fryd for øjet med en enestående eftersmag.
Vinifikation af Anniversario 62 Primitivo di Manduria fra Cantine San Marzano
Denne rødvin fokuserer helt klart på én druesort, nemlig Primitivo. Der er kun brugt fejlfri druer til denne vidunderligt kraftige enkeltdruevin fra Cantine San Marzano. Anniversario 62 Primitivo di Manduria er en vin fra den gamle verden hele vejen igennem, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen med vine fra den gamle verden. Modningen af druerne til denne Primitivo-vin påvirkes i høj grad af klimaet i det område, hvor den dyrkes. I Apulien trives druerne i et varmt klima, hvilket bl.a. afspejles i særligt velmodne druer og en ret høj mostvægt. Druerne til denne rødvin fra Italien høstes udelukkende i hånden, når de er helt modne. Efter den manuelle høst transporteres druerne hurtigt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af 12 måneders modning på franske og amerikanske egetræsfade. Når vinen er færdig, bliver Anniversario 62 Primitivo di Manduria omhyggeligt harmoniseret.
Spiseanbefaling til Anniversario 62 Primitivo di Manduria fra Cantine San Marzano
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til mandelmælksgelé med litchi, grøntsagscouscous med oksefrikadeller eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce.