- Denne førsteklasses perlvin supplerer fremragende retter som stegt ørred med ingefær-pære eller wok-grøntsager med fisk
- For connoisseuren fremstår denne vin fra Emilia-Romagna frisk og frugtig
- Denne italienske perlvin er fremragende som en overbevisende aperitif
Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore - Lodi Corazza
emballage!
Mere information om Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore - Lodi Corazza
Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore fra Lodi Corazza fra Emilia-Romagna præsenterer en lys, gyldengul farve i det hvirvlede glas. Perlespillet i denne mousserende vin viser sig i glasset. Den første næse af Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore afslører noter af citroner, ferskner og grønne æbler. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af mere frugtagtige balsamiske nuancer.
Denne italienske vin imponerer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin, fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Aroma har ikke nødvendigvis brug for restsukker. På tungen er denne velafbalancerede mousserende vin kendetegnet ved en utrolig let, sprød og cremet tekstur. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vindistriktet Emilia-Romagna er endelig en fryd med en smuk efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den lerdominerede jordbund.
Vinifikation af Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore by Lodi Corazza
Den afbalancerede Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore fra Italien er en enkeltdruevin lavet på druesorten Grechetto. Druerne vokser under optimale forhold i Emilia-Romagna. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af ler. Efter høsten bliver druerne bragt til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Derefter gæres basisvinene.
Serveringsforslag til Lodi Corazza Zigant Pignoletto Colli Bolognesi Classico Superiore
Denne italienske vin nydes bedst meget afkølet ved 5 - 7°C. Den er perfekt som ledsager til spaghetti med yoghurt og myntepesto, stegt ørred med ingefærpære eller omelet med laks og fennikel.
- Flere produkter fra Lodi Corazza