🍷 Den elegant strukturerede tekstur af Amarone delle Valpolicella Classico fra Biscardo begejstrer med bløde frugtnoter og en elegant modning på egetræsfad
🍽️ Perfekt til forførende lammeragout med kikærter og delikat andebryst harmonerer denne rødvin og sikrer en uforglemmelig smagsoplevelse
🇮🇹 Ud fra de udvalgte druesorter Corvina, Molinara og Rondinella udfolder denne italienske vin sin klassiske charme og indtryk i hvert glas
emballage!
Mere information om Amarone delle Valpolicella Classico DOCG - Biscardo
Biscardo Amarone delle Valpolicella Classico er en førsteklasses rødvin i et glas. Den har en vidunderlig tæt, rubinrød farve. Hvis man vipper glasset lidt, kan man se en overgang i farven mod granatrød i kanterne af denne fadlagrede vin. Efter den første slynge afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i kirkevinduer ved kanten af glasset. Denne italienske cuvée smigrer glasset med vidunderligt udtryksfulde noter af blommer, svesker, sorte kirsebær og moreller. Der er også antydninger af andre frugter.
Denne tørre rødvin fra Biscardo er perfekt til vindrikkere, der kan lide den helt tør. Amarone delle Valpolicella Classico kommer meget tæt på dette, da den blev vinificeret med kun 8 gram restsukker. På tungen er denne kraftige rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsblød tekstur. Amarone delle Valpolicella Classico er usædvanlig frisk og livlig i smagen takket være den karakteristiske frugtsyre. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Veneto er endelig lang og lækker. Igen er der antydninger af blomme og sorte kirsebær.
Vinifikation af Biscardo Amarone delle Valpolicella Classico
Denne kraftfulde rødvin fra Italien er lavet på druesorterne Corvina, Molinara og Rondinella. Amarone delle Valpolicella Classico er en vin fra den gamle verden helt igennem, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Når den er færdig, kan Amarone delle Valpolicella Classico fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madsanbefalinger til Biscardo Amarone delle Valpolicella Classico
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til lammeragout med kikærter og tørrede figner, fyldte peberfrugter eller andebryst med sukkerærter.
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til lammeragout med kikærter og tørrede figner, fyldte peberfrugter eller andebryst med sukkerærter.
- Flere produkter fra Biscardo