🍷 Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia imponerer med sin fyldige og bløde karakter, som glæder enhver vinelsker
🍽️ Denne rødvin harmonerer perfekt med kraftige retter som kålrouletter eller stegt kalvelæbe og beriger enhver middag
🍇 Fra den maleriske region Apulien og vinificeret af Contri Spumanti forener den de typiske druesorter Negroamaro og Primitivo for en uforlignelig smagsoplevelse
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia IGT - Contri Spumanti
Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia fra vinregionen Apulien præsenterer sig i en tæt purpurrød farve i glasset. Den første næse af Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia afslører nuancer af jordbær, brombær og hindbær. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af endnu mere frugtagtige balsamiske nuancer.
Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia kan med rette beskrives som usædvanligt frugtagtig og fløjlsagtig, da den er vinificeret med en behagelig sød smagsprofil. Denne tætte og kraftfulde rødvin er fyldig og har mange facetter i smagen. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia ganen med en fløjlsblød smag uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Apulien er dejlig lang. Igen er der antydninger af solbærgelé og brombær.
Vinification of the Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia fra Contri Spumanti
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet på druesorterne Negroamaro og Primitivo. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vingården. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madsanbefalinger til Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia fra Contri Spumanti
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til kålroulader, kartoffelpande med laks eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddike-sauce.