🍷 Baron de Brane Margaux er en fyldig rødvin, der modnes i 12 måneder i fine egetræsfade og undervejs udvikler komplekse aromaer
🍽️ Nyd denne fremragende vin ideelt til fine oksefileter eller mere modne oste ved 15 - 18°C
🍇 Fremstillet af udvalgte druer af sorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot fra det anerkendte Château Brane Cantenac
emballage!
Mere information om Baron de Brane Margaux - Château Brane Cantenac
Baronen de Brane Margaux fra Château Brane Cantenac fra Bordeaux præsenterer en lysende, purpurfarvet farve i glasset. Den viser desuden en farveovergang til granatrød. På næsen afslører denne Château Brane Cantenac rødvin en række bær såsom morbær, brombær, sorte ribsgbær og blåbær. Som om dette ikke allerede var imponerende, kommer der flere aromaer til maden fra lagringen i små egetræsfade, såsom orientalske krydderier, peberkager og mørk chokolade.
Denne rødvin fra Château Brane Cantenac er ideel for alle, der elsker vin med så lidt restsukker som muligt. Den fremstår dog aldrig mager eller skrøbelig, men rund og smidig. Denne tætte rødvin præsenterer sig som velafbalanceret og kompleks på ganen. Finalen på denne godt lagringsdygtige rødvin fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt fra Margaux, imponerer til slut med en betydelig eftersmag.
Vinifikation af Château Brane Cantenac Baron de Brane Margaux
Basis for den balancerede Baron de Brane Margaux fra Bordeaux er druer fra druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot. Efter høsten bringes druerne straks ind i kælderen. Her sorteres de og males nænsomt. Derefter sker gæringen i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning over 12 måneder i franske egetræsfade.
Madanbefaling til Château Brane Cantenac Baron de Brane Margaux
Denne fransk vin bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C.
- Flere produkter fra Château Brane Cantenac