- Den karakterstarka rödvin harmoniserer utmärkt med ankbröst med sockerärtor eller gåsbröst med ingefära-rödkål och mejram
- Utvecklingen i edeltank och stora trä gör detta franska rödvin särskilt sammetslikt
- Ett idealt rödvin, förstklassigt bland annat för romantisk middag
Trousseau Arbois Exception - Arnoux Jerome
emballage!
Mere information om Trousseau Arbois Exception - Arnoux Jerome
Trousseau Arbois Exception fra Arnoux Jerome i Jura præsenterer en lys, rubinrød farve i vinglasset. I næsen præsenterer denne rødvin fra Arnoux Jerome alle mulige slags blommer, surkirsebær og brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen på store træfade skovbund, ribs og solbær.
Arnoux Jerome Trousseau Arbois Exception præsenterer sig vidunderligt tør for vinkenderen. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. På tungen er teksturen i denne velafbalancerede rødvin vidunderligt fløjlsagtig, kødfuld og tæt. I eftersmagen henrykker denne rødvin fra vindistriktet Jura endelig med sin smukke længde. Igen er der antydninger af brombær og blomme. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den kalkstensdominerede jord med.
Vinification of the Trousseau Arbois Exception by Arnoux Jerome
Denne afbalancerede rødvin fra Frankrig er lavet på druesorten Trousseau. Druerne vokser under optimale forhold i Jura. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i kalkstensjorden. Efter håndhøsten føres druerne straks til pressehuset. Her udvælges de og deles omhyggeligt. Derefter følger gæring i rustfri ståltanke og store trætanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Serveringsforslag til Arnoux Jerome Trousseau Arbois Exception
Denne rødvin fra Frankrig skal helst serveres ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til osso buco, gåsebryst med rødkål og merian eller fyldte peberfrugter.
- Flere produkter fra Arnoux Jerome