- Denne rødvin lavet af de bedste druer supplerer fremragende retter som gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller ossobuco
- Udvæksten i beton gør denne rødvin særligt fyldig
- En kraftfuld rødvin, førsteklasses blandt andet til den romantiske middag
Chinon Rouge Les Perruches - Béatrice Et Pascal Lambert
emballage!
Mere information om Chinon Rouge Les Perruches - Béatrice Et Pascal Lambert
Chinon Rouge Les Perruches fra vinområdet Val de Loire afslører en tæt purpurrød farve i glasset. I glasset viser denne rødvin fra Béatrice Et Pascal Lambert aromaer af brombær, blommer og surkirsebær, suppleret med ribs, solbær og skovbund. Béatrice Et Pascal Lambert Chinon Rouge Les Perruches præsenterer sig vidunderligt tør for vinkenderen. Denne rødvin er aldrig grov eller mager, men rund og glat. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig kødfuld og tæt tekstur. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Val de Loire har en smuk længde. Igen er der antydninger af surkirsebær og brombær. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den grusdominerede jord med.
Vinifikation af Béatrice Et Pascal Lambert Chinon Rouge Les Perruches
Denne kraftige rødvin fra Frankrig er økologisk vinificeret på druesorten Cabernet Franc. Druerne vokser under optimale forhold i Val de Loire. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af grus. Efter håndhøsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i beton ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i et par måneder, før vinen til sidst tappes.
Anbefaling af Chinon Rouge Les Perruches by Béatrice Et Pascal Lambert
Drik denne økologiske rødvin fra Frankrig ved en temperatur på 15-18°C som ledsager til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce, kalvespidsbryst med bønner og tomater eller fyldte peberfrugter.
- Flere produkter fra Béatrice Et Pascal Lambert