🍷 Pommard AOC fra Louis Jadot imponerer med sin elegante barrique-lagring og en uforlignelig tæthed i smagen
🍽️ Denne rødvin harmonerer perfekt med fyldige retter som andebryst eller Boeuf Bourguignon
🌍 Denne eksklusive Pinot Noir stammer fra hjertet af Bourgogne i regionen Côte de Beaune og Haute Côtes de Beaune
emballage!
Mere information om Pommard AOC - Louis Jadot
Den i fad lagrede Pommard fra vinregionen Bourgogne præsenterer sig i glasset i en strålende lys rød. Når man svajer vinglasset, kan man mærke en fremragende balance i denne rødvin, da den hverken fremstår vandet eller sirup- eller likøragtig på glasvæggen. Hældt i et Bordeauxglas afslører denne rødvin fra den gamle verden vidunderligt udtryksfulde aromaer af sorte ribs og brombær, rundet af yderligere frugtige nuancer, som fadlagringen bidrager med.
På ganen åbner Pommard fra Louis Jadot vidunderligt tørt, gribende og aromatisk. På tungen karakteriserer denne velbalancerede rødvin sig ved en utrolig tæt tekstur. Finale på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Bourgogne, nærmere bestemt fra Côte de Beaune og Haute Côtes de Beaune, imponerer endelig med en betydelig eftersmag.
Vinifikation af Pommard fra Louis Jadot
Grundlaget for den balancerede Pommard fra Bourgogne er druer fra druesorten Pinot Noir. Pommard bliver helt klart også påvirket af mere end blot jorden i Côte de Beaune og Haute Côtes de Beaune. Denne franskmand kan i ordets bogstavelige forstand betegnes som en vin fra den gamle verden, der præsenterer sig bemærkelsesværdigt imponerende. Efter høsten kommer druerne straks til presseriet. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Derefter følger gæringen i rustfrit stål og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en lagring på 18 måneder i egetræsfade.
Madparring til Pommard fra Louis Jadot
Oplev denne rødvin fra Frankrig ideelt tempereret ved 15 - 18°C som ledsagende vin til andebryst med sukkerærter, Boeuf Bourguignon eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Louis Jadot