🍷 La Croix des Vignes Saint-Joseph AOC fra Paul Jaboulet Aîné begejstrer med sin elegante lagring på egetræsfade
🍖 Ideel til kraftige retter som lammegryde med kikærter og tørrede figner for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌍 Denne renractige Syrah stammer fra det anerkendte Rhône-dal og inkarnere charmen fra den gamle verden
emballage!
Mere information om La Croix des Vignes Saint-Joseph AOC - Paul Jaboulet Aîné
La Croix des Vignes Saint-Joseph fra Paul Jaboulet Aîné fra Rhône-dalen afslører en lysende, purpurfarvet farve i vinglasset. I kanten viser sig desuden en farveovergang til granatrød. Giver man den lidt luft i glasset ved at svinge den, kan man ved denne rødvin fornemme en særdeles god balance, da den hverken viser sig vandig eller sirups- eller likøragtig på glasvæggene. Denne druesorte rene franske vin præsenterer i glasset vidunderligt udtryksfulde noter af brombærsyltetøj. Dertil kommer anklange af sort kirsebær og lakrids.
På ganen åbner La Croix des Vignes Saint-Joseph fra Paul Jaboulet Aîné vidunderligt aromatisk, frugtbetrukket og balanceret. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede rødvin sig vidunderligt tæt. Finalen på denne modne rødvin fra vinregionen Rhône-dalen, nærmere bestemt fra Saint-Joseph, begejstrer endelig med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Paul Jaboulet Aîné La Croix des Vignes Saint-Joseph
Den balancerede La Croix des Vignes Saint-Joseph fra Frankrig er en ren druesortvin, vinificeret fra druesorten Syrah. La Croix des Vignes Saint-Joseph er en ældre verdens vin igennem og igennem, for denne franskmand ånder en usædvanlig europæisk charme, der klart understreger succesen for vine fra den gamle verden. Efter høsten ledes druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og åbnes forsigtigt. Derefter sker gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringens afslutning lagres den elegante La Croix des Vignes Saint-Joseph i nogle måneder i egetræsfade.
Madvurdering for La Croix des Vignes Saint-Joseph fra Paul Jaboulet Aîné
Denne franske rødvin bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsagende vin til lammegryderet med kikærter og tørrede figner, ratatouille med pesto eller kalvesteg med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Paul Jaboulet Aîné