🍇 Grauburgunder tør fra Weingut Prinz Salm imponerer med sin cremede, velafbalancerede tekstur og fine nuancer af træ.
🍽️ Ideel til lette retter som spaghetti med yoghurt-mynte-pesto eller en frisk grøntsagssalat, og perfekt nydes kold.
🌍 Druerne vokser i den anerkendte vinregion Rheinhessen på mineralisk sand-lermjord og garanterer den højest mulige fornøjelse.
emballage!
Mere information om Grauburgunder trocken - Weingut Prinz Salm
Graubourgunderen fra Weingut Prinz Salm fra Rheinhessen afslører i vinglasset en strålende, kobbergylden farve. Den første duft af Graubourgunderen afslører nuancer af sorte kirsebær, Nashi-pære og mirabeller. De frugtagtige komponenter i bouquetet tilføjes noter af fadlagring som endnu flere frugtagtige-balsamiske nuancer.
På gaumen starter Graubourgunderen fra Weingut Prinz Salm vidunderligt aromatisk, frugtpræget og afbalanceret. På tungen kendetegnes denne lette hvidvin af en yderst cremet, smeltende og let tekstur. Gennem sin tilstedeværelse af frugtsyre afslører Graubourgunderen sig vidunderligt frisk og livlig på gaumen. Finalen af denne hvidvin fra vinregionen Rheinhessen imponerer til sidst med en dejlig eftersmag. Afgangen ledsages desuden af mineraliske toner fra de sand- og lerprægede jorde.
Vinifikation af Graubourgunderen fra Weingut Prinz Salm
Grundlaget for den elegante Graubourgunder fra Rheinhessen er druer fra druesorten Graubourgunder. I Rheinhessen vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde bestående af ler og sand. Efter høsten ankommer druerne hurtigt til vineriet. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Derfølger gæring i store fade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringens afslutning bliver Graubourgunderen lagret i nogle måneder i egetræsfade.
Madanbefaling til Weingut Prinz Salm Graubourgunder
Denne tyske hvidvin bør nydes bedst godt afkølet ved 8 - 10°C. Den passer perfekt som ledsagende vin til spaghetti med yoghurt-mynte-pesto, wokgrøntsager med fisk eller grøntsagssalat med rødbeder.
- Flere produkter fra Prinz Salm