🍷 Den blandede sæt Braitenpuechtorff fra Ingrid Groiss begejstrer med sin elegante, strålende platin-gule farve og perfekt afbalanceret tekstur
🥗 Nyd denne aromatiske hvidvin afkølet til lækker kokos-lime-fiskcurry eller sprød aspargelsalat med quinoa
🌍 Denne ekstraordinære cuvée samler de bedste druer fra den gamle verden, herunder Welschriesling, Chardonnay og Grauburgunder
emballage!
Mere information om Gemischter Satz Braitenpuechtorff - Ingrid Groiss
Den elegante blandede sæt Braitenpuechtorff fra huset Ingrid Groiss lyser med strålende platin-gul ind i glasset. Når man svinger vinglasset, kan man mærke en perfekt balance ved denne hvidvin, da den hverken viser sig som vandig eller sirup- eller likøragtig på glasvæggene. I næsen afslører denne Ingrid Groiss hvidvin en række af appelsiner, ferskner og pærer.
På ganen starter blandede sæt Braitenpuechtorff fra Ingrid Groiss vidunderligt aromatisk, frugtbetonet og balanceret. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede hvidvin sig vidunderligt let. Finalen af denne ungdommelige hvidvin fra vinregionen Burgenland overbeviser til sidst med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af blandede sæt Braitenpuechtorff fra Ingrid Groiss
Basis for den førsteklasses og vidunderligt balancerede cuvée blandede sæt Braitenpuechtorff fra Ingrid Groiss er Welschriesling, Chardonnay, Grauburgunder, Grüner Veltliner, Müller-Thurgau, Pinot Blanc og Riesling druer. Den blandede sæt Braitenpuechtorff er en ægte Old World-vin, for denne østriger udstråler en usædvanlig europæisk charme, der tydeligt understøtter succesen af vine fra den gamle verden. Efter håndplukningen bringes druerne hurtigt til pressehuset. Her sorterers de og åbnes forsigtigt. Herefter følger gæringen i rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter afslutningen af gæringen kan den blandede sæt Braitenpuechtorff harmonisere videre på bunden af restgæren i nogle måneder.
Madanbefaling til Ingrid Groiss blandede sæt Braitenpuechtorff
Oplev denne hvidvin fra Østrig bedst let afkølet ved 11 - 13°C som ledsager til kokos-lime-fiskecurry, aspargessalat med quinoa eller stegt ørred med ingefær-pære.
- Flere produkter fra Ingrid Groiss