🍷 Grüner Veltliner i Schablau Reserve DAC fra Ingrid Groiss begejstrer med et elegant tørt smagsbillede og en kompleks aroma
🥗 Nyd denne økologiske hvidvin ideelt til frugtagtig endiviesalat, wok-grøntsager med fisk eller spaghetti med yoghurt-mynte-pesto
🌍 Den stammer fra den anerkendte vinregion Niederösterreich og viser den unikke karakter af druesorten Grüner Veltliner
emballage!
Mere information om Grüner Veltliner in der Schablau Reserve DAC - Ingrid Groiss
Den biologisk fremstillede Grüner Veltliner i Schablau Reserve DAC fra Ingrid Groiss kommer med en strålende platin gul farve i glasset. Når man svinger vinen i glasset for at give den lidt luft, kan man mærke en førsteklasses balance i denne hvidvin, da den hverken præsenterer sig som vandig eller sirup- eller likøragtig på glassets vægge. I glasset præsenterer denne hvidvin fra Ingrid Groiss aromaer af appelsiner, suppleret med mynte/melisse og mandel. Denne vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er sendt på flaske med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin i premium- og kvalitetssegmentet, fortryder denne østriger naturligvis med fineste balance trods al tørhed. Aroma behøver ikke nødvendigvis at have meget sukker. Denne lette hvidvin præsenterer sig afbalanceret og facetteret på ganen. Finale af denne ungdommelige hvidvin fra vinregionen Niederösterreich begejstrer til sidst med en god eftersmag.
Vinifikation af Ingrid Groiss Grüner Veltliner i Schablau Reserve DAC
Den afbalancerede Grüner Veltliner i Schablau Reserve DAC fra Østrig er en ren sort vin, biologisk presset fra druesorten Grüner Veltliner. Grüner Veltliner i Schablau Reserve DAC er en Gamle Verden-vin i bedste mening, da denne østriger udstråler en usædvanlig europæisk charme, som klart understreger succesen af vine fra den Gamle Verden. Efter høsten bliver druerne hurtigt transporteret til pressehuset. Her bliver de selekteret og nænsomt knust. Gæringen foregår i ståltanker ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i flere måneder på den fine gær, inden vinen endelig kommer på flasker.
Madanbefaling til Ingrid Groiss Grüner Veltliner i Schablau Reserve DAC
Nyd denne økologiske hvidvin fra Østrig ideelt moderat afkølet ved 11-13°C som en ledsagende vin til frugtig endivesalat, wokgrøntsager med fisk eller spaghetti med yoghurt-myntenpesto.
- Flere produkter fra Ingrid Groiss