♥ I øjeblikket 18 945 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Østrig

(584)

Østrigske vine - ting går op ad bakke

Læg Wiener Schnitzel til side, nu kommer den virkelige skat fra Østrig - vin. Ligesom Wien; op med næsen, klassisk og moderne på samme tid. En ung vagt af vinproducenter genopfinder østrigsk vin og bringer mange en flaske vin af høj kvalitet med sig - medmindre den allerede er blevet serveret til lokalbefolkningen.

Fordi tre fjerdedele af kvalitetsvine fra Østrig ikke forlader Alperne. Så vinen skal bare være god, ellers er østrigerne ekstremt patriotiske. Find ud af sandheden, og bestil fine røde, hvide, rosé og mousserende vine fra nabolaget. For godt!

Lær mere om Østrig
Luk filtre
fra til
Meget bedømt  
24 timer Ekspres  
Ingen resultater fundet!
Spiegel Rosé 2020 - Weingut Polz Spiegel Rosé 2020 - Weingut Polz
Rosévine Tør Østrig Steiermark Südsteiermark (AT)
Zweigelt Vom Haus 2021 - Weingut Pfaffl Zweigelt Vom Haus 2021 - Weingut Pfaffl
Rødvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT)
TIP!
Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 2022 - Domäne Wachau
Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 2022 - Domäne Wachau
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Wachau (AT)
Cuvée Privat - Weingut Pfaffl Cuvée Privat - Weingut Pfaffl
Rødvin Tør Østrig Weinviertel (AT)
Secco Blanc - Weingut Pfaffl Secco Blanc - Weingut Pfaffl
Mousserende vin Secco Tør Østrig Nedre Østrig (AT)
vegan vegan
Rosé von der Blaufränkisch Reserve - Günter + Regina Triebaumer
2020
2021
Rosé von der Blaufränkisch Reserve - Günter + Regina Triebaumer
Rosévine Halvtør Østrig Burgenland (AT)
Rosé Frizzante - Winzer Krems Rosé Frizzante - Winzer Krems
Mousserende vin Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Grüner Veltliner - Laessiger
2020
2021
Grüner Veltliner - Laessiger
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT)
Sandgrube 13 Blauer Zweigelt - Winzer Krems
2021
2022
Sandgrube 13 Blauer Zweigelt - Winzer Krems
Rødvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Blaufränkisch Classic 2018 - Gerald Beck Blaufränkisch Classic 2018 - Gerald Beck
Rødvin Tør Østrig Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
Riesling Sonne - Weingut Pfaffl Riesling Sonne - Weingut Pfaffl
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT)
Sandgrube 13 Grüner Veltliner 2022 - Winzer Krems Sandgrube 13 Grüner Veltliner 2022 - Winzer Krems
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Muskateller Frizzante - Winzer Krems Muskateller Frizzante - Winzer Krems
Mousserende vin Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
vegan vegan
Gelber Muskateller 2021 - Triebaumer Gelber Muskateller 2021 - Triebaumer
Hvidvin Tør Østrig Burgenland (AT)
Køb 6 flasker og spar 3%!
Rosé Hasen 2021 - Weingut Pfaffl Rosé Hasen 2021 - Weingut Pfaffl
Rosévine Tør Østrig Nedre Østrig (AT)
Weinmanufaktur Pinot Noir 2021 - Winzer Krems Weinmanufaktur Pinot Noir 2021 - Winzer Krems
Rødvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Weinmanufaktur Blauer Zweigelt 2021 - Winzer Krems Weinmanufaktur Blauer Zweigelt 2021 - Winzer Krems
Rødvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Edition Chremisa Grüner Veltliner 2021 - Winzer Krems Edition Chremisa Grüner Veltliner 2021 - Winzer Krems
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Grauburgunder La Vita 2022 - Weingut Pfaffl Grauburgunder La Vita 2022 - Weingut Pfaffl
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT)
Sandgrube 13 Weißburgunder - Winzer Krems Sandgrube 13 Weißburgunder - Winzer Krems
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Weinmanufaktur Riesling 2021 - Winzer Krems Weinmanufaktur Riesling 2021 - Winzer Krems
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Sandgrube 13 Rosé Zweigelt - Winzer Krems Sandgrube 13 Rosé Zweigelt - Winzer Krems
Rosévine Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Salg
Sidste flasker - spar 10 %!
- Blaufränkisch Reserve 2019 - Triebaumer
Rødvin Tør Østrig Burgenland (AT)
Weinmanufaktur Chardonnay 2021 - Winzer Krems Weinmanufaktur Chardonnay 2021 - Winzer Krems
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
Kellermeister Privat Chardonnay 2021 - Winzer Krems Kellermeister Privat Chardonnay 2021 - Winzer Krems
Hvidvin Tør Østrig Nedre Østrig (AT) Kremstal (AT)
1 Fra 23

En sprød opstigning - vin fra Østrig

Østrigs genvundne stolthed i form af vinavl har udviklet sig glimrende i de senere år. Fordi næsten ingen kvalitetsoffensiv har været så frugtbar som vinloven gjorde efter glykolvinskandalen i Østrig. Man huskede gamle styrker, omhyggeligt arbejde i vingården og kælderen samt en bevidsthed om de ideelle naturlige forhold, som østrigske vindyrkere har til rådighed for fine druesorter. Flodsletter, dale og bakker på kalksten, loess og primær klippejord, beskyttet mod vinden ved de majestætiske alper, der tårner ud over vinmarkerne. De sprøde og fløjlsagtige druesorter Grüner Veltliner, Zweigelt, Blaufränkisch og Riesling kan lide det. Kom med os på en udflugt til Østrigs vinregioner og opdag den ekstraordinære kvalitet, som mange vinelskere uberettiget ofte indspillede under "også løb". Laufen gør kun én ting her - vinen fra Østrig.

Ædel snackkammerat - smagen af østrigske vine

Vi kender og elsker dem, og alligevel har østrigere altid været lidt anderledes - og duftende friske med en sprød krop. Med forførende smag og kompakthed udtrykker vinene fra Østrig sig let og let med en fyldig smag. Man kan ikke bebrejde sammenligninger med Frankrig eller Italien - vindyrkerne var på farten og ledte efter nye metoder og teknikker til at promovere den østrigske vin, der blev hærget af glykolskandalen - men ingen flaske kan nægtes en uafhængig karakter. Med den nyeste kælderteknologi, en masse kærlighed til vin og en af de strengeste vinlove i verden er resultatet af høj kvalitet ikke underligt. Østrigs vin spiller i en liga med de bedste.

Uden tvivl spiller listen over godkendte druesorter også en vigtig rolle. 26 hvide og 14 røde sorter strækker vinmarkerne fra Steiermark i syd til Weinviertel i Nedre Østrig. Disse inkluderer autoktone druesorter som Rotgipfler, Blaufränkisch, St. Laurent og den berømte Grüner Veltliner, som blandt andet var ansvarlig for den stejle stigning af østrigsk vin.

Kejserens fine druer - Blaufränkisch og Grüner Veltliner

Hvis du søger efter synonymer til østrigsk vin, vil du hurtigt genkende betydningen af de to druesorter Grüner Veltliner og Blaufränkisch. De viste sig at være rigtige trækheste, når de forsøgte at trække vognen (østrigsk vinindustri) ud af mudderet (ry efter glykolskandale). De autoktone og ædle druesorter var klar til denne opgave og afslørede tidligere ufatteligt potentiale. Tidligere stadig vinfremstillet til bulkvine er Grüner Veltliner-hvidvine nu internationalt anerkendte kvalitetsvine af højeste kvalitet og holder stolt det østrigske flag sammen med Chardonnay, Riesling og Sauvignon blanc. De krydrede og friske aromaer af den nationale sort Grüner Veltliner fra Østrig suppleret med en fin hvid pebernote tiltrækker verdens opmærksomhed i dag. Det er næppe overraskende, at Grüner Veltliner nu kan findes på omkring en tredjedel af Østrigs dyrkede arealer.

De røde vine fra Blaufränkisch får også stor respekt. Som den førende sort i det sydlige Burgenland og det centrale Burgenland, også kendt som Blaufränkischland blandt eksperter, producerer druesorten ekstremt stærke og frugtagtige rødvine med stort opbevaringspotentiale. Blaufränkisch var den første rødvinssort, der opnåede DAC-status og nyder i dag et frodigt liv på omkring 2.800 hektar, især i Burgenland.

Det østrigske kvalitetssystem for vin

Kvalitetssystemet for østrigsk vin er en af de strengeste af alle og garanterer således den højeste kvalitet for vine fra Weinland , Steirerland og Bergland . Grundlæggende skelnes der mellem vin med oprindelse, herunder landvin, kvalitetsvin og DAC-vin og vin uden oprindelse. Sidstnævnte er mærket som vin fra Østrig. Afgørende for klassificeringen af vinene er på den ene side druernes oprindelse og på den anden side sukkerindholdet målt ved hjælp af Klosterneuburger Mostwaage (KMW) -enheden.

  • Vin uden oprindelsesangivelse, der tidligere er opført som bordvin, er ikke underlagt nogen bestemmelser vedrørende oprindelse, alkoholindhold eller mostvægt.
  • Landvin er navnet på vine med en beskyttet geografisk betegnelse. De tre store vinregioner Bergland , Steirerland og Weinland gælder som geografisk information for landvin. Mindre vinregioner er ikke tilladt for vine på mindst 14 ° KMW og mindst 8,5% vol. Surhedsgraden for landvine er mindst 4 g / l.
  • Kvalitetsvin tjener den østrigske vinindustri som den højeste kategori og betegner vine med oprindelsesbetegnelse. Til dette skal vinen stamme fra et enkelt vindyrkningsområde og have mindst 15 ° KMW. Derudover er et minimum af alkoholindhold på 9,0% vol. og et totalt syreindhold på mindst 4 g / l kræves. Yderligere krav vedrører det maksimale udbytte, og at vinen skal kunne modstå en sensorisk test. Hver kvalitetsvin er mærket med et testnummer og en rød og hvid stribet banderole. Kvalitetsvinen fra Østrig er også opdelt i Prädikatswein, Kabinettwein og specialiteter som Beerenauslese og Eiswein.
  • DAC Weine , en forkortelse for Districtus Austriae Controllatus, opfylder de betingelser, der er fastsat ved bekendtgørelse for typiske regionale kvalitetsvine med en herkomstprofil for vinavlsregionen.

Køb billige østrigske vine online

Bestil østrigsk vin, billig og velsmagende, fra VINELLO. Vi leverer fine vine fra Østrig og sikrer, at dine skatte ankommer sikkert, klimaneutralt og godt pakket. Fordi vinen fra Vinrepublikken Østrig skal give dig den samme fornøjelse som vores naboer og inspirere nydelse med sprød friskhed og intense aromaer. Gennemse vores udvalg af kvalitetsvine fra Steiermark, Nedre Østrig, Burgenland og Wien. Køb vin fra Østrig billigt og tag en skål med verve - nu er det tid til at drikke, senere er der bolle.

OP OP
OP